唉 達哥 真心想你勿忘初衷

657 回覆
1926 Like 143 Dislike
睇到你偶像成隻縮頭烏龜咁又真係幾搞笑
係嫁,你而家即刻打開twitch 睇吓
真係時光倒流返咗去9 28嗰陣

平時收咗台之後chat room得幾個人同達叔討論電視劇情,今晚就多咗好多人
同8964冇死過人一樣咁無恥

請大家唔好搞分化,69一定要出黎!
上個po被人推爆左,討論已經完結。

佢唔表態就算,無謂逼佢,但我希望達哥班忠實粉絲,你地愛偶像可以,但請你地愛埋個香港。理智少少
佢嗰時仲話自己冇心情玩 大家都會冇心情睇佢打機
但係而家chatroom畀人洗曬版佢都要喺度自high
真係好諷刺
駁唔到淨係識偷換概念 好心摺鳩埋啦
其實都唔知兩邊嘈乜
明眼人都知咩事啦 死左條心佢啦 位已上 學個班忠實粉絲咁話 唔好逼人講 以前個個達哥肯定俾我地逼先講
chatroom班真達粉都痴撚線
快d叫達狗report del片啦 一間佢搵唔到食邊個養佢
有條撚樣一味負評 沒撚用
我係你就罷睇啦 仲開佢個台捕住佢有無講你想佢講既野咩
一邊癲左咁係咁叫達哥快啲應

一邊就叫人走

兩邊小學雞 達哥都廢事理你 打機算
達哥選擇左禁聲搵錢
路不同不相為謀
真係逼黎都無謂
達哥收咗錢要搵食大家都明,佢唔出聲唔暗示,俾人屌就好正常。但係個班偷換概念又咩訂閱支持嘅新仔真係好核突,以為訂閱就高人一等
兩邊人係度互屌 一隻手拍唔響啊大佬,都唔知你班友係唔係有心搞事,佢有佢屌你有你睇未得

相信達哥完咗合約會變返以前嘅達哥
其實佢好明顯表左態啦
就係唔出聲盡量唔得罪任何人同財路
真心失望加唔再睇了
遲d逃犯條例過左香港都差唔多 連登留言都要審批
以前睇達哥真係欣賞佢敢怒敢言
呢兩年連中共都唔敢屌 仲要賣有關中國既廣告
唔知係我錯覺定點
感覺上達哥喺暴擊英雄同backup兩件事之後
就同觀眾既距離遠左好多咁...
好多時講既野都好有顧忌
佢而家搵到好多錢 儲落一班fans
無疑係佢努力開台既成果
但如果佢真係為左護住中國條水喉 而無左自己性格 無左暢所欲言既機會 無左一班一直撐佢既fans
咁我都無話可說 只能夠承認當初既達哥已經唔存在
呢場風波同當年backup佬事件一樣
達哥又係無視左chatroom成日
最後先係Facebook回應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞