唉 達哥 真心想你勿忘初衷

657 回覆
1926 Like 143 Dislike
達哥係抵屌
不過真係好撚多反達拉埋其他嘢一齊講
帶着年輕一代投共 衰過林鄭都講得出
位唔係咁入的
依家佢係連中立都做唔到 之前既佢唔係咁
無人要佢歸邊支持 但提都唔提就真係

一路都好支持好欣賞達哥 我明達哥有佢難處
佢提都唔提都令我心淡
唔撚洗供樓呀?
事實大把人除咗鍾意達哥打機之外
都鍾意佢政治正確嘅態度 而家冇咗呢一樣有人反感好出奇?
你嗰啲咩動漫巴士嗰啲更加係垃圾論據 駁你都費事
當年雨革佢休台添啦 而家?就算爆多次雨革佢都會照開台當無事發生
冇睇好耐啦。。
達哥講政治嗰時你仲學緊行路咋 不嬲頭一個鐘都係拎嚟講新聞時事 而加已經唔撚要佢表態 大佬今次逃犯條例咁嚴重 可以提都唔提 又唔係唔知達哥而加多政治冷感同心智未成熟嘅人 而加新一代連64都唔知係咩嚟 如果佢以前唔係咁嘅人 使撚屌佢咩而加
有幾多?
就因為呢單野發起罷睇睇下個台會少到幾多人睇?
我琴日都有睇 為既係想知到時達哥係咪真係好似連登咁講變左 以前就話日日可以捕住等開台 依加有時放工達哥都收左台 琴晚睇一堆兄弟係chatroom問達哥64既野 但達哥完全當睇唔到咁樣 令我諗起香港啲高官
同埋佢講新聞個到係講時事 點只打機呀
連自己講緊乜都未知 可憐
支那达已經全面自我審查
https://www.youtube.com/watch?v=SSANCXauzSo&list=PLsPfVK3oSVEsOSTuqySNYcNlTIekLePs_&index=4
未紅真係敢言好多
睇番d backup 幾年前64開台都仲敢提
今時今日就
我原本見到fifa冇講 期待緊會唔會係中間同結尾講 結果入到去仲係8964就知咩料 出返去先
取消訂閱
佢咁多大陸game搵佢代言,點敢倒米
呢件垃圾仲衰過伍公子之流
罷睇呢啲嘢我就唔會發起
我原意係想提點下達哥 多過想人反佢
達哥宜家真係乜都唔敢講
睇翻佢以前啲片覺得好諷刺
用殘體都無屌到佢
始終有啲字真係深同佢無繁體
今次咩都唔講
睇嚟8號晚都唔會講
9號照開台
星期日都開台的話真係維穩啦
64咁普通都唔講
69敏感咁多點會再提
試下調轉諗啦
達哥拒絕左幾多投共job?
以佢人氣同客群,接個支持逃犯條例job,平時又宣傳下大灣區咁
佢會搵多幾多?
咁睇時你仲覺得佢係咪投共?
仲有段係尊登拎住把遮講左幾句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞