唉 達哥 真心想你勿忘初衷

657 回覆
1926 Like 143 Dislike
唔係迫佢要表明立場
但係而家自我審查到咁2130FIFA時段已經無咩意思,咁大件事正反論據都完全唔討論講下,不如直接2230開台打機算啦。

FIFA我自己識搵FD打,資訊審查我同時段開個83台黎睇唔好?

真係好失望
好懷念佢64冇死人呀 黑警呀嗰堆sleeping dogs時期嘅片段, 好直好真
你假設有搵佢姐 邊個知
作為一個KOL
佢深知自己既觀眾群分為2種
1. 入世未深小學雞
2. 獨立思想大人

大人知道64係咩事, 要求佢提, 佢唔提
細路唔知咩事, 見到自己既「MODELLING」對像 對「64」隻字不提, 咁多人洗佢版, 佢都唔提, 細路下意識覺得係唔重要, 什至係唔好既野
將來重有人會提起64??

樓上D支持達狗既人 根本未讀完書 logic都未學好
依家要佢「提」64, 唔係叫佢「支持 / 反對」64
簡單講下64係咩事好難咩? 痴得多中共覺得6月無4號咩?

由佢JTV睇到依家, 我同佢同年齡, 見到一個咁既人做到KOL
真係以佢為恥, 枉佢讀HKU 枉佢做KOL
講下64都要bam人
而家政府都搵佢賣廣告

佢邊夠膽講啲敏感野

利申:好耐冇睇
青你個冇講=支持64邏輯好怪
連衛兵邏輯 你識咩啊
d盲撐根本唔明白嘅重點喺邊,淨係識得話我地迫佢表態
依家唔係話想要佢表態,係佢連最低限度,簡簡單單當一單新聞咁客觀陳述出嚟都唔敢,直接無視,好似香港完全冇發生緊d咩咁

以前佢都會講,講完就會戴返個頭盔話自己只係講單新聞比大家聽,並不代表本人立場咁
但依家呢?隻字不提

利申 由sleeping dog開始就keep住睇佢,以前都一直盲撐佢,但今次真係完全幫唔落,好失望
迏哥做得好,香港死撚左了,而家拿拿淋搵夠錢移民
到底佢係一個開台打機嘅人
定係政治評論家

當然我都希望佢講下
但佢選擇唔講我又唔覺有咩咁錯 頂多係少少失望
係咁LOOP迫人表態迫人表態
依家全體頭盔術都冇了
你地估佢唔撚知咩
為咗揾錢埋沒良心
佢有今日都係網民帶俾佢
要對付佢只有罷睇退follow 邊到黎邊到走
佢已經唔再係昔日受欣賞嘅達哥!
無知一問 佢真係有ban人?
真 佢地好似打稻草人咁 死要話迫佢表態
堆盲撐而家咪講到我地推達哥去死咁
而家唔係叫佢去衝 去屌共產黨 去表態支持/反對逃犯
淨係叫達哥略略講下而家個社會發生緊咩事等大眾有個警覺係到咋
笑波子 大J都有噏下啦 係咪中立咁講下件事而都會即刻坐監 身敗名裂呀(而家)
佢唔係由頭到尾都奶奶奶奶奶奶奶奶共咩? 唔係邊有政府廣告做
連衛兵好恐怖
講唔講係個人自由黎
點解一定要人講先?
唔好同我講啲咩Kol就有責任要講,呢啲只係黃袍加身
衰啲講句,佢唔講,Youtube大把頻道都會講
你咁想聽咪轉台
當日雨傘,達哥玩Sleeping Dog開咗把黃傘
如果大家支持达哥 69就乖乖地系屋企
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞