唉 達哥 真心想你勿忘初衷

657 回覆
1926 Like 143 Dislike
作為一個接近係佢第一日係jtv開台已經睇緊既觀眾 由收中資錢開公司到幫支那寶賣廣告/申請回鄉證
到今時今日唔洗佢表態支持定反對只係想佢好似平時咁中立陳述逃犯條例修訂都唔敢 甚至尋日比人洗板提64都當睇唔到 其實真心有d失望
我連上次達哥玩法國game用殘體字都冇屌佢
都理解佢係想易啲明白遊戲內容同想大家都明白
但今次真係好撚失望
宜家仲講珍惜達哥真係得啖笑
達哥停台啦
六道ching出嚟未?
以前接中資廣告
依刻更加有政府廣告
如果佢講六四送中
諗下佢仲有冇得賺
心淡了
以後佢都唔會講
讀新聞淨係講埋d on9花邊新聞 連少少曲線拉過下都冇
成個chat room亂到七彩都可以當冇事發生
而家仲覺得冇問題既同個堆淨係想睇cctv播厲害了我的蟈既支那人冇撚分別
拍埋片教你申請回鄉證啦...醒下啦各位
但係佢講一句支持都可能會影響一個兄弟的一生
如果佢真係講到明話6/9號大家要出嚟 結果一啲冇思考過的兄弟出咗事 佢都係要負責

點解就唔可以被人自己決定呢
成班紅衞兵日日迫人表態
明白佢去到呢個位好多野都唔講得,比著我可能都會做一樣既選擇

但係明白還明白,對佢既選擇仍然係難免失望
對於一個sleeping dog睇到依家既兄弟黎講 真係好難唔失望
冇話唔俾佢決定
只係失望
又係你呢啲post都唔睇就喺度回廢話嘅傻仔
路遙知馬力
日久見人心

唔緊要既
其實唔需要佢表態 咁大單新聞講下發生咩事 點解會引起咁多人討論都得掛
达哥上另一邊既岸
做個中國人
個陣仲講笑話呢d言論唔代表本人立場
依家。。。
仲要亂ban人
明眼人都知咩事
達哥宜家個台
真係唔開好過開

趁未跌到谷底既時候停咗佢啦
唔表態ok, 大家都明你搵錢唔可以亂講野, 但ban人滅聲真係.....
而且都係得一日je, 咪俾班友洗下law, 反正你都當睇唔到架啦.
你而家ban人, 我諗可以當你表態係支持件事啦下話?
你依句都幾屈機 換句話講當年帶頭搞佔領天安門廣場示威個堆學生知識份子需要為64依件悲劇負上責任?
第一次比人del留言 極之心淡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞