唉 達哥 真心想你勿忘初衷

657 回覆
1926 Like 143 Dislike
各有前因
係唔係因為呢個話題定係有D野係積埋積埋,心照

由隻狼開始個chatroom已經多on9仔,而家先ban人已經嫌佢遲啦

係因為咩原因要bam,的確可以有好多原因,你唔可以認同我以上觀點,反之亦然

個chatroom煩到西咁都唔係第一日嘅事啦,個台係達哥嘅,佢鍾意點做咪點做,chatroom 班人識得咩叫respect咩?都溝通唔到,ban人同唔ban又有咩分別?
又loop 根本唔係要佢表達意見 麻煩追post
你希望佢中立陳述又如何?
佢滿足到你,但又滿唔滿足到嗰幾百個逼佢表態嘅小學雞?

拎柒婆出來比較先on9,係呀柒婆咁提一提係唔係就即刻變香港良心,星期日大家開開心心出街玩唔使去遊行呀?

呢度冇任何一個人可以代表到達哥,但唔撚該唔好將個議題推俾一個有頭有面嘅人物就代表自己好關心社會

樓主你只係要求佢陳述,而我只係想回應你一句:屌你啦,係唔係達哥唔陳述完叫你自己思考就唔識思考呀廢青?

香港地大把人比達哥更有社會責任,但講到最後,要唔要企出來係憑良心,唔係靠其他有影響力嘅人叫你點做你先跟住做呀,醒下啦你班仆街
啱,佢講唔講係佢嘅自由
我地有人因為咁而心傷亦有原因,呢一點姑且可以暫停討論住

但係為咩事要去ban 人呢

字都油紅埋我驚你唔識睇字
各有前因
係唔係因為呢個話題定係有D野係積埋積埋,心照

由隻狼開始個chatroom已經多on9仔,而家先ban人已經嫌佢遲啦

係因為咩原因要bam,的確可以有好多原因,你可以唔認同我以上觀點,反之亦然

個chatroom煩到西咁都唔係第一日嘅事啦,個台係達哥嘅,佢鍾意點做咪點做,chatroom 班人識得咩叫respect咩?都溝通唔到,ban人同唔ban又有咩分別?
Pay what you like
達哥你開番 doation吧
唔好投共
達哥肯永久停台未?
只希望達哥交代下點解會ban人(如果有

佢支唔支持我其實都冇所謂 人係應該有主體性 佢都係理應享有自主既人
真心,諗唔到有咩需要永久ban d兄弟
俾坦克碌死嘅人都唔會翻生啦
好似唔係永久?
啱先有巴打話600秒
不過都係錯㗎啦
其實你新嚟嘅咪認囉
特首選左係777既 佢鐘意點咪點囉
選左班垃圾泛民議員出黎唔做野 你地自己選出黎WO 佢鐘意點咪點囉
大家唔好屌
達狗仔粉慢慢睇達狗打機啦
你班仆街唔係好鐘意講言論自由? 咁撚自由你就咪撚BAN人啦柒頭
一啲平時少講政治時事嘅都出片講送中,相反一個每次開兩個鐘台用一個鐘時間講新閒時事嘅提都唔提,啲所謂「真兄弟」都覺得無變質
講乜撚野呀傻西
呢一兩年先睇,分分鐘連個mod點解係tank嘅就「真兄弟」
中學畢業未
你睇呢度有成千幾個正評
我假設呢度大部份人會睇達哥
再加上一啲冇上連登但同樣地感覺到達哥開始會迴避敏感話題嘅觀眾
如果佢哋開始唔睇達哥 其實好難講會無impact
本身直播都係得幾千人

你可以話有波台狗搞事
但亦有大量真心心淡嘅觀眾 包括我在內
我唔係只純粹因為立場而唔再睇佢
而係佢性格淆底但又要講嗰種抵死
而家少咗呢個元素
加上冇咗嗰種信任 再睇都已經冇咁enjoy
我唔會講話咩睇到自己大唔大
但達哥作為公眾人物可以真係完全唔理收視率咩?
算鳩數啦仲周星馳奶左共十世啦
你繼續開膠post啦傻西
.....
申請回鄉證都計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞