唉 達哥 真心想你勿忘初衷

657 回覆
1926 Like 143 Dislike
佢以前唔講呢d新聞,會話自己唔熟,要了解下先,廢時講錯野
而家連扮都唔扮

佢最近用街霸vs mk嘅例子,話自己以前眼光淺窄,唔知係咪暗示咗自己想變?
可能接得多大陸job真係會變

我同意佢無義務做任何野
但佢係咪想扮一世傻
以前CHATROOM世界大戰,佢都會出下聲,而家扮睇唔到
佢根本開台係為KEEP人氣,唔係為你班傻鳩觀眾
以前我會專登聽佢fifa時段我有我打機聽佢鳩up啲新聞真係陪伴咗我好多個晚上
佢講c9係街市比斬豬肉嚇到報警我笑到連呀媽都入房問我咩事
講聽日係6月3+1日 6月5-1日 6月3號 第40個小時
依家嘅达哥直接無視曬所有關於64嘅野
你睇埋我果份啦达哥不了
達哥以死
唔會再睇同支持佢
由得佢D小學雞觀眾繼續小圈子
達哥已死
唔會再睇同支持佢
由得佢D小學雞觀眾繼續小圈子
達哥今晚直播日期仲係6月4號
又有晚深夜暗喻焦土
實係完全變哂質啦
喂大佬 唔好咁柒啦......
姐係呢,身為香港人提一兩句有乜問題
當新聞講又唔洗佢表態,而家香港有乜大鑊野都唔講
同以前比,變晒質
盲撐Fans
可能咁 會係達哥時代
或者咁講 我好鍾意達哥
係達朝既沒落 咁樣完結 雖然有d可惜 但未嘗唔係一件好事
唔尷尬,咁又算暗喻? 仲衰過之前講焦土
達哥為錢做左乜野損害大眾利益
嬲應該冇用 忘記佢先有用
問題係達哥頭一個鐘直播係講佢有留意嘅新聞
64 30週年唔講 69反送中唔提 反而係度閒話家常
對香港人嘅未來都可以隻字不提?
唔講其他人 我除左睇佢打機 最主要係欣賞佢對事物嘅睇法
講D無聊野就算 我仲睇佢黎托柒?
我自己就2012年Follow 既
唔係認老屎忽
但係真心鐘意達哥先會叫佢表下態OR發表下意見
甚至可以宣傳下反送中遊行等D小學雞
但係屌你老母達哥講都唔講 提都唔撚提
仲要俾CHARTROOM D仆街盲粉屌我老母
講多幾我我都走人 提黎都嘥氣
支持左你咁耐 你反而當班手足係狗
屌你啦 達哥
講一句有幾難啊
支共达收皮啦
我重點就係,追住屌有乜用?達哥提完講完睇法跟住呢?咁你就可以取得階段性勝利?再一齊圍爐取暖?

事實就係,有啲事要自己諗自己揸主意,達哥都唔係啱曬既講真

如果你睇佢係一定無政治不歡既話,咁唯有唔好睇

我自己睇法係,雖然我唔係啲die hard fans 每日擺兩個鐘睇達哥,但係我欣賞佢夠堅持,無放棄過開台打機既心
屌 嬲都係咁打錯字
屌 嬲到係咁打錯字
其實你見到佢而家班觀眾加上無視CHATROOM大戰,就知達哥冇得救
放棄啦,我當達哥已經冇再開台算
咁同粉飾太平同河蟹香港有咩分別
唉 真係唔想達哥變成咁
睇直播睇到同人稱兄道弟
好嘔心同on9成班都
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞