『薪火Post』BNO續期資訊(39) 6月9日香港終局之戰上街抗惡法!

1001 回覆
36 Like 1 Dislike
落旺角門市問埋價加寄得唔得?
第一次用空郵
6點收工
7點sogo
10:15政總
如果你係bronze (50 pound/year) 你應該會收到以下email
Thank you for subscribing to Hong Kong Watch. Our work relies on the donations of people like you, so thank you for making it happen!

As a Bronze subscriber, you will receive the following perks:
Subscription to our mailing list
Quarterly updates on our work
We have launched the BNO Community in March exclusively for our subscribers.

你say yes 佢就add你入去,仲有條link 俾你睇
回e-mail俾佢 打yes?
「香港特區護照持有人絕對不符合國籍要求」
咁同時有BNO又有特衰O唔OK

咪打我
我懷疑緊人生
我係打: Sure. I’m in. Thanks a lot.
頭先去到政總見到有人瞓左係地下,應該係中胡椒
唔得呀唔好續啦拉低bno holder質素
CLS 政府......
政府:星期三恢復二讀

準備又有大批人走嚟問點續BNO喇
一路冇理佢
以為佢一路會send e-mail update我
柒咗3個月
啱啱回佢 thx
打啦
通過咗真係要著手搞平權
就算唔平權都希望整個BNO VISA去英國等變BC
【請廣傳】英文 timeline 整合 post
https://lih.kg/1196557

唔好意思借一借個位,for 擴散畀外國媒體同政府用嘅timeline
之前其他post 有人講話將BNO 加入去UK ancestry visa program 入面
我覺得呢個應該算係最可行嘅另類平權
唔敢衝,想幫下手係咪學急救最好
諗住唔係adc都做下support
薪火post係咪最多英國國籍法嘅專家巴絲打,公海有行動叫外國dq高官啲國籍。
如果用BNO 去英國落地搵工
搵到工之後有冇得帶我太太佢去英國住?
佢老母冇幫佢申請BNO
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞