『薪火Post』BNO續期資訊(39) 6月9日香港終局之戰上街抗惡法!

1001 回覆
36 Like 1 Dislike
有英文字母㗎咩 純數字嚟
你揀錯咗
香港申請要揀填form個個
邊part錯左?
我係跟住apollo巴打條片去做
但多就多左依個step before 話比你知交咩文件之前

😭😭😭😭😭
九成十一開頭就揀左apply from uk 啦
條片唔係我地整
你應該跟連登巴打們份doc去做
我唔知你條片同我地理解既方法有咩分別

唔係呀巴打 我係真係oversea passport申請
係依條link入去

重覆做左3次 3次都係咁 有依個step
無呀 我check過 禁左幾次都係no 之後揀香港
你睇下有冇個位比你可以揀印張form出黎
其實你肯唔肯定你有過BNO?
你出世時候父母是但一邊係永久居民就唔需要歸化
如果你父母生你既時候係雙非既
你又搵唔到歸化證明
搞掂左 可以直接無視個step 交完錢就會比你揀返online check定download form 副簽

Online check 果個人一定要住係英國
Form就唔駛
各位巴打,唔好意思,我想問下係97前香港出世,父母無幫我申請過bno,但父母擁有bno ,不過冇include我落child 到

係呢個情況下可唔可以申請bno?
所以我咪唔記得個no.係咩
你冇揀錯,你去到後面比完錢就會有得揀印張form出黎
未比錢係唔會比你搞副簽既野
你出世時候父母雙非你就要歸化證明
單非/兩邊都係永久居民你就唔洗
不過你都搵返舊BNO,唔洗煩
我哋係唔會答頭Post/Doc/FAQ已經有嘅問題
上面寫咗咁多嘢係比你睇唔係比你一入嚟就skip晒去
明未?
佢係咪想破最多負評
冇可能
https://lih.kg/hBgaEKX
到依家都未有人去到呢個level
好波
準備今個星期拎BNO去英國破處
申請ja ma,俾錢一定可以架

乜野冇可能

講咗十幾廿萬次
https://www.heathrow.com/arrivals/immigration-and-passports
條友問你做乜排UK就隊個網比佢睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞