『薪火Post』BNO續期資訊(39) 6月9日香港終局之戰上街抗惡法!

1001 回覆
36 Like 1 Dislike
記得買埋fish & chips 先好上去
高舉 "A YATES" 睇下邊個有反應
唔好唔記得Andy

我要補交文件 睇下今次黎緊邊個收
一定唔會留BNO 資料,各位都唔好留。有乜事留電話囉。你攞我BNO 號碼做乜?好土共收集資料feel
竟然要我本野個no?
係呀,好有鬼feel. 小心被有心人利用。佢無開個po. 一出就問人攞BNO號碼。喺呢度連真名都唔會俾,何況證件號碼?名都有可能相同,證件號碼係unique
奇奇怪怪咁...都係不了

大家聽日小心D
個人資料無價寶
其實點解唔留左聯絡方法先,之後有英國機構跟進先再提供進一步既資料唔係仲好咩?聽日咁既場合,成份有重要資料既文件“被消失”未出晒事?
apollo好似係呢度巴打,不時會見到佢
我都同意,點解要號碼呢?
呢個 number 落係陌生人手中,
真係唔知會嚟做乜,無辦法追到。
平權還平權,但係呢啲敏感資料一定要自己好好保管。
見唔見到係一回事,係唔係鬼又係另一回事,你話我陰謀論又好,疑心重又好,呢D大事大非時間通常就係鬼出沒嘅時間。喺呢個時候,保緊自己,邊個都唔信。就算有人話我係鬼,搞事,分化都係咁講。最重要大方向大家相同。
1. 條片唔係我哋整
2. 要
3. 坐時光機
4.
最多俾聯絡資料
擺個街站就要拎人護照no.好難俾得落手,巴打都係咁話
我直接課金俾hongkong watch
hongkong watch 有咩事就e-mail 我
不需要經其他人轉交
街站簽名就ok
所以不會考慮留pp no.
出街我鬼記得我passport咩number咩
身份證no.都仲記得
passport no.唔攞出黎鬼知係咩
我剩係記到頭3個字
我剩係記得英文字母

佢要我online check身份

仲要住係英國

點搞依part 巴打們

定可以唔理佢 照用相片副簽 搵香港有bno既朋友?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞