其實大灣駒政治生涯已完

1001 回覆
337 Like 37 Dislike
咁你要大陸人工?

你今日cap左圖向仇仔報告左未呀益友

Cap你老母咩
我笑尻關sir咋

Sor囉
Welcome to lihkg my friend
Cap多啲
如果你身邊有去大陸開廠的香港人
果種避開批評大陸的反應係完全一致

陳秀慧當日借勢屌壽司達唱辱華歌,壽司達係立即del野

姐係條友或其屋企人完全係食大陸水
真益友 有買佢既書
最近對佢開mic屌 盧斯達有d失望
本土無分裂既本錢...

你都係傻閪
同中國一撚樣, 四面樹敵, 只有藍屍面前威風
近乎眾叛親離, 只可以同藍屍係爐旁互相幫忙劣賓周
而家話唔選, 將來出黎選贏到既機率近乎0, 分分鐘仲低票過陳雲
班藍屍平日就撐你撐到行, 到選舉首選一撚定係建制派, 頂多係網上課金,好似獎賞狗咁獎賞你
除非死幾代人, 等d新人類唔知你d黑歷史

呢類低能仔不惱係中共尿壺嚟,人哋只要派個低級幹部請佢食餐飯,讚佢「好有前途」,要佢「幫手鬧民主派,將來發大財」,佢就死心塌地幫手做嘢啦!甚至咩都唔使指示,派個中間人暗示下,佢就會自動開波!

唔該佢自己照下鏡啦!淨係識吠的垃圾,中共用黃洋達都唔用你啦!

Cap你老母咩
我笑尻關sir咋

Sor囉
Welcome to lihkg my friend
Cap多啲

條友又話益友真名真姓, 汪洋德

有無陳五, 陳瘦惠
真益友 有買佢既書
本土無分裂既本錢...

我係好撚失望
無買佢啲書但週不時都會聽下
依家一同毓民唱反調就咬鳩堂主

盧斯達都算厚道剩係寫文講下
平時出post都無真係開火
真益友 有買佢既書
本土無分裂既本錢...

其實分裂咪分裂囉
合則來不合則去
唔岩牙仲痴住一齊把撚
岩唔岩牙係有程度之分,但今次明顯有好大分歧

只係非常睇唔過眼仇狗一鑊過違反哂佢以前既言論咁解
佢既然有正職,又唔係餐搵餐食餐餐清,收錢就已經違反一貫自命清高既形象
仲有好多,不能盡錄
咁你要大陸人工?

Cap你老母咩
我笑尻關sir咋

關蛇都有打手

係咪分身來

查唔查到邊間
連登好似第二個世界咁

即係點?

查唔查到邊間

當日爆料班人唔願講
但睇大灣駒反應應該係堅
真益友 有買佢既書
本土無分裂既本錢...

我係好撚失望

唔覺唱毓民反調
毓民唔方便開聲講就會搵佢講
而家話唔選, 將來出黎選贏到既機率近乎0, 分分鐘仲低票過陳雲
班藍屍平日就撐你撐到行, 到選舉首選一撚定係建制派, 頂多係網上課金,好似獎賞狗咁獎賞你

呢類低能仔不惱係中共尿壺嚟,人哋只要派個低級幹部請佢食餐飯,讚佢「好有前途」,要佢「幫手鬧民主派,將來發大財」,佢就死心塌地幫手做嘢啦!甚至咩都唔使指示,派個中間人暗示下,佢就會自動開波!

唔該佢自己照下鏡啦!淨係識吠的垃圾,中共用黃洋達都唔用你啦!

中共搵人屌泛民,笑死人,泛民係共匪唯一認同的<反對派>,醒未阿傻仔!泛民擺明係抗爭避震器,專門扯後腳,最好咩都搞唔成,永遠反對派,永遠出糧啦
開台屌人當係?

關蛇唔抵得 眼紅 人地開台兩三千人聽
係咁附和,真係好醜怪

三千人
篤數

之前萬幾人聽嗰陣有成六千幾個中東埃及益友
真益友 有買佢既書
本土無分裂既本錢...

我係好撚失望

唔覺唱毓民反調
毓民唔方便開聲講就會搵佢講

我意思係 盧斯達同毓民唱反調
我反而想知光頭達同國屍會唔會借而家呢個時勢黎抽佢水
真益友 有買佢既書
本土無分裂既本錢...

買左屹屹屹?
真益友 有買佢既書
本土無分裂既本錢...

其實分裂咪分裂囉
合則來不合則去
唔岩牙仲痴住一齊把撚
岩唔岩牙係有程度之分,但今次明顯有好大分歧

只係非常睇唔過眼仇狗一鑊過違反哂佢以前既言論咁解
佢既然有正職,又唔係餐搵餐食餐餐清,收錢就已經違反一貫自命清高既形象
仲有好多,不能盡錄

唔岩牙可以分開
但仇仔唔止分開 仲想做死對方
點同呢種人做friend呀
我反而想知光頭達同國屍會唔會借而家呢個時勢黎抽佢水

應該唔會
9達城府好深,唔會比機會大灣駒轉移視線

大灣駒宣佈潑屎
呢條友真係好戇鳩
佢之前屌嘅人係熱狗同泛民 先至叫做有啲人支持同有影響力
依家選舉又未到 又要存在感就周圍屌人 成日話邊個邊個分裂本土派
實際上呢個人連本土派都唔係 根本就係外敵
同陳雲一樣都係痴線佬 仲要屌到自己得返支那人支持
佢唔該快啲死
而家又收錢 做晒之前佢屌熱狗泛民啲嘢
不過講呢啲嘢用佢個標準就係熱狗港獨泛民其中一樣

利申前益友 會燒書(有買)諗起都覺得自己戇鳩

咁多次教訓
都係返去民主精神嘅根本--拒絕崇拜或者期待英雄聖人
呢個世上無聖人
一個都無
將所有期望傾注落某人身上
結果必然係失望

我冇對佢有期望過,亦都無失望過,我買書純粹應酬,一早知呢個人牆頭草。係佢屌熱狗先俾下面。講完鳩達按樓都冇再聽。佢之後屌中大email 關蛇 poly學生 都係睇連登先知
真益友 有買佢既書
本土無分裂既本錢...

香港人無唔返工既本錢

大灣駒宣佈潑屎

正式反面
有必要去到呢一步?
只因為碌撚同泡菜魚

佢個節目除咗傻笑外,就剩係毫無邏輯嘅狗up, 喂,笑唔代表有point wor! D 點擊由中共嘅亞非拉五毛點買番嚟?

中共搵人屌泛民,笑死人,泛民係共匪唯一認同的<反對派>,醒未阿傻仔!泛民擺明係抗爭避震器,專門扯後腳,最好咩都搞唔成,永遠反對派,永遠出糧啦

低能仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞