其實大灣駒政治生涯已完

1001 回覆
337 Like 37 Dislike
今日仇思達可以爆料搞盧斯達玩人格謀殺,明日仇思達可以用同樣方法去搞他身邊的朋友
係反擊唔係清算啊!你個假account,走啦!
邊個負評,呢個嘢係大灣駒講架
呢條撚樣偽君子專出埋啲嗱渣招
雖然仇狗咁多仇家
但分析番,其實呢單野點解咁大迴響

當日屌熱狗,冇人覺得佢屌錯,係因為熱狗欺師滅祖發錢寒周圍搞鳩人。大家樂見其成,所以即使對佢地人身攻擊,冇人對仇狗有微言。

到佢屌email,呢度我已經反感,email用朋友相搵錢係仆街,但未至於去到同熱狗一樣窮凶極惡,然後又豬拖沙又死肥豬恥笑,已經意識班益狗都係果隻同熱狗唔經大腦既質地,更令人咋舌既係收聽既人係有女性但又唔出聲/懼怕而唔出聲。不過都算少人反感,因為email本身都係兩登攻擊對象

到今次堂主,今次個理由係佢寫文諷刺毓民,已經係格硬黎。毓民唔可以被諷刺既?堂主果兩篇,如果講諷刺,我唔知堂主有意無意。我覺得有,不過咁又點,成日將沒有誰比誰更高尚。毓民唔可以被諷刺?攞韓同犯民入中聯辦比係exactly同一樣野,屌既分別係堂主同激進犯民至本土,咁諷刺佢同一件事兩個標準有冇問題先?然後執住立場屌堂主,咁撚樣同搞文字獄、順者生逆者亡有咩分別。有既,一樣係抄家滅族,一邊就將會發生既各項恥笑。

實有人話我幫堂主。係呀,咁又點。唔可以有個人立場既?撐對家就係黑五類要被批鬥?堂主同我未見過面,甚至我個主身都被佢block,我幫佢又冇著數,仲要冒住俾益狗咬既危險撐佢。我幫佢係睇唔過眼你地因為立場唔同就搞圍爐批鬥,有上黎睇既益狗唔該問下自己,意見不一洗唔洗人頭落地?堂主寫文所謂指摘係咪唔講邏輯唔講道理?記唔記得兩年前堂主被熱狗搞,上黎屌熱狗,你地果陣係咩反應?而家又咩反應?唔記得就自己重溫一次,仇狗仲有video做紀錄,冇記錯2017年6月1x號既事

由聽佢被逼害,學唔到唔好逼害人,反而而家走去玩逼害,咁同熱狗有咩分別?話堂主要仆街死,真係不知羞恥。尤其堂主當日被陳雲搞,毓民掃地出門,然後毓民開熱城拖。撞到人都識講sorry啦,毓民有冇就被蒙騙誤會堂主同堂主講聲sorry?

無敵神駒,你搞熱狗有功,但而家操縱益友周圍咬人。今日唔反你,好快就有下個人被逼害。

仇思達,我屌你老母死全家
條友最出名就係同人傾一,兩次就問人FACEBOOK
只係PHONEIN,真實上唔認識

到一反目堆個人資料就奶野
借黎轉貼去新post ok?
其實佢玩嗰套網絡批鬥係同熱狗一撚樣
隨便,幫我喺沒有誰比誰高尚後面加「掛在口邊」,漏打
齋講有條撚用咩垃圾
落力反達好
應該有票數
你成班柒碌 終日搵野屌
朝早啲抹黑post 已 出到臭哂
蓮囝出post 佢報導完全
公正既報告

鬧柒仇視𧞅 狂人上腦
大灣驅香港忠實報導
點解為咗啲痴線佬推咗三日post

嫌上次未衰夠啊?又拎番黎講
買性感相就係傷風敗俗,買明信片就係明買明賣

因為仇狗呢條友作緊惡,一定要同對付熱狗咁拆佢雞棚
你咪慢慢一路聽佢 一路屌囉

現實就係你乜撚嘢都做唔到 淨係霸主呢個垃圾枱喺度鳩噏

一時又話自己泛民 一時又話自己港獨

日日就喺度睇 俾佢view count 打飛機

之後自己谷鳩氣喺連燈度夠噏 真可憐
柒左就潛啦屌你老母
真可憐 以為霸住個連燈就好撚有力量

其實只係一班可憐蟲

關蛇仲俾肥佬黎當避孕套用完即棄 已經變咗做政治劉馬車

諗起就折墮
廢人講廢話 成班都狗口長不出象牙
你係仇粉就幫佢兜嗰啲問題啦,以前唔收錢,收錢言論會偏頗,假account留言唔係睇內容而係因為假account而禁言,民乜主啊?又冇洗板
講到你自己唔上連登咁喎.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞