其實大灣駒政治生涯已完

1001 回覆
337 Like 37 Dislike
何EE 企圖用關鍵一席等埋發叔
佢受眾好好咩
一時又話我冇影響力
一時又話我影響獨派形象
咩都你班友講晒
係咪有人mon post 我有野想質詢

神駒曾經講過如果維持唔到個台寧願摺左佢都唔會收課金 因為咁樣個節目內容只會傾斜去課金聽眾
做唔到你既節目宗旨 是其是非其非
何解你依家又會因為要維持個台既營運 賣明信片收課金?唔好同我依d唔係課金 問下自己 有冇收到錢就得
當日大義凜然屌熱狗掠水 你自己做埋同一樣既野 有咩想解釋

jojo wu快d轉載
屌你你識唔識架
休班警只係警隊既小齒輪 但係是但一個犯法係咪都會影響警隊形象呀
你個碩士點考返黎
屌你老母,乜依家個重點係你睇唔睇咩???

咁所有傳媒染紅都唔緊要啦,你都唔睇嘅
畀位人入
無眼睇
好明白點解咁勞氣,成日掛是非是非其非係口邊嘅仇狗生安白造老屈人,盧斯達個心諗乜冇人知,至少表面上講野邊忽有埋怨過碌撚?仇狗講明話聽盧斯達直播聽得出點樣埋怨碌撚根本痴撚線,一懷疑佢根本冇真正聽,一係老屈。不過最離譜都係老屈盧煽動班友,證據呢你老母條仇狗
老實講,我極度懷疑你條契弟根本係共產黨隻鬼嚟
一嚟你背景太過奇怪 二嚟你一路而嚟嘅所作所為根本係影衰學運同埋抗爭
POLYU單嘢影響深遠 我深信以後班學生會都唔會有啲咩激烈少少嘅反抗
就係你條撚樣故意影撚衰抗爭者 學生會個朵
中共就借啲意DQ你學位 以收噤若寒蟬之效

唔好話我blame the victims 我真係真誠覺得你係幫中共做緊野
利申唔係飯民打手/議助
只係一個聽過你節目既普通市民
唔好又學關sir咁屈毛呀
大灣駒邊有咁大影響力

關狗幾時回應下隔離post d問題
佢要入就咩都入瑜架啦
你冇正面影響力.
Block左你都照覆

真係唔撚想用收視論駁你仇狗都係用呢招
條友係仆街但冇撚笑錯你
人地過街老鼠衰極都有二千條友聽佢9up
你搵20條友都難
反熱係令人人心大快
但佢既credit就只限於止
今次呢單就明顯因為毓既國民黨根
而引致同以往評論香港時事有矛盾
盧個反駁認唔認同都好都叫有理有據
而加成件事下降到私怨層次
黎緊又互數黑歷史互相標籤
炒花生都可以炒都2-3千人聽
香港人真係巧得閒
關sir死出去啦
成個post除咗你關蛇之外都係得個user name同ID,仇狗家下就係將呢個post入面全部人講嘅野話係你帶頭嘅,你件蛋散無料爆就唔該出返去,唔好再係度賣笑
長輩喺我細細個時就教落,有兩類人絕不可信:
一種就係爛賭二、另一種就係死道友。

呢兩類人,比人逼起倉上嚟,又或典緊癮時,老豆老母都可以賣。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞