其實大灣駒政治生涯已完

1001 回覆
337 Like 37 Dislike
根本搵交嗌,熱狗五毛水泥隊variation
唔會啦
冇毓民批准點夠膽自把自為向祖利安開火
睇堂主fb都無回應大灣駒啲乜
根本關心既野都唔同層次
有冇得講吓點解
假假地都叫引入港獨思潮,都俾中國香港政府打壓
我諗點仆街又冇貢獻都唔及個大灣台掛
唔好打泥漿摔角,無鳩聊都唔知為乜
應黎做咩
隻狗吠你 唔通你吠返佢咩
未聽過
講黎聽下
魚目混珠就同呢個post幾次,有啲可能真係泛民打手,但亦有班人係唔妥大灣駒部分意見,結果炒埋一碟,屈呢班連登反仇用戶都係泛民打手、社會Loser(自己回力鏢,關SIR屈人五毛,佢屈人泛民打手、社會Loser),當年冇睇過熱狗清算潮,但而家睇到大灣駒點做
都有少少嘅,但就我聽嘅部分唔覺得佢係一個大仆街,可能有啲我未知
不過我睇佢有貢獻於港獨就算,大是大非立場堅定冇篤灰割席就算
追咗你兩個post,連續俾你屈咗兩次係仇斯達
跟住追到你駁唔到就轉場再圍爐
請問你敢答覆以下呢幾個質疑你能力、立場同誠信嘅point未?

搞輪椅阿伯敗走:無啦啦搞人關咩抗爭事?仲要live住嚟出醜,話你曲線令人覺得獨派on9都不為過

唔理其他在場請願人士發茅:你話owan li屈你,咁你講到你個版本嘅成個故事未?唔係揀論點駁呀,係喺你嘅版本度講成個故事出嚟

上d100、接受01訪問:咩叫「嗰晚佢哋都係討論件事,唔好咁小氣」?咁毒果、仆街01間唔中啲良心報導你係咪都要去吹奏埋?係咪01未夠鐘發功嗰陣,佢就係「有利用價值」?咁你平時又屌人睇01?仲有,俾你屈係仇斯達,小你器你應份
開始人身攻擊啦
鑊鑊都係去到某個位就係咁
上次就「章魚咀」、「牙烏婆」、「五短人」、「人形豬」,今次就「盧氏井底蛙」
選個晚仲拋個身出黎直播食陳根記,無得兜啦呢單
更顯得佢冇point
點都唔夠「大灣駒」中肯、是其是非其非
條友有咩政治生涯可言 出到現實D人識佢老鼠咩
人哋啲文喺立場新聞道刊登
點會係匿埋寫文
佢咪又係縮喺個網台玩cut綫
「大灣關」都唔係浪得虛名嘅
又話泛民笑馮檢基甩頭髮,回力鏢又中
係柒咗
但我睇佢之後港獨立場堅定
我覺得又可信嘅
關SIR,你仲會唔會上D100等做節目?大灣駒話黃big暈揭發鉛水事件,但班人都係投建制,點解你覺得自己上D100可以做大個餅?
因為難,所以唔做了
好好既論述呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞