其實大灣駒政治生涯已完

1001 回覆
337 Like 37 Dislike
收皮啦你 你晨早返大陸揾銀啦 有咩資格屌人大灣區大台呀
過街老鼠黎渣你
你班友咁撚小人就咪撚分大唔大台啦

之前肥佬黎幫你都炒唔起啦 你依家係咪又係變咗路人
其實泛指同其他人既關係,樓主放錯焦點,好易比仇狗放大嚟講
佢唔想我地屌大灣駒/達哥,用呢個POINT黎護航真係無敵,唔鍾意咪唔好睇/聽囉。你又冇俾錢又冇收你錢。
因為人哋參選丫嘛柒頭

屌你唔參選咪唔撚會有人留意你

兩邊都唔參選咪當鳩噏唔理囉 慘得過泛民要參選啊
大撚把人唔參選佢都屌啦,你訓撚醒未?
梁定華又參選?中大EMAIL又參選?
佢下下屌完人又叫人唔好屌返佢,好撚心啦,又要做雞又要拎貞節牌坊
佢當自己係網路警察定乜撚野?
又中回力鏢,益狗就係咁撚垃圾。
數字人快啲回覆,想睇你繼續柒
似係毓民國民黨條水
戇鳩就唔洗理?議員收9萬6一個月架
市民唔監察得佢地呀?泛民搞到今時今日咁咪就係有你呢d戇鳩囉
關達哥咩事
出到街仲有幾多人識佢?
佢啲票仲少過椰子巴啦
有冇人可以簡單講吓發生咩事
你真係柒撚到無論,我果句係反駁緊數字人個LOGIC,你又一齊反駁你個益狗朋友
而且我早幾個留言一早講左泛民死全家,你班益狗繼續屈人係泛民啦
要炮轟首先要承認自己on9,係難啲嘅
神駒咩人都屌
近排跟毓民屌獨派
立場同埋益友開始偏藍
可能眼紅D100搞得咁大
但有原因
D100論政佢就論私怨點會搞得大
本土台改名做大灣台算啦
大灣駒係指無敵神駒

呢條友話既然單程證反唔到就唔應該針對大陸人, 應該團結新來港大陸人攻擊香港中產

條友比我踢爆就扮比人投訴, 把所有YOUTUBE節目DELETE

呢排大灣駒主人(老人家)出盡奶力支持台灣奶共韓國瑜,為此大灣駒兩師徒不停郁反對韓國瑜的本土派人士
關蛇你都改名做大灣駒hunter算啦
大蛇

自從開獨派波
大灣駒就狂屌香港人發音差,要向廣州人效法,簡單就係把港腔定為低等語言

仲有做媒的益友PHONE IN講大話話香港獨派老屈大陸人
話香港樓鋪唔係大陸人炒貴,白人都可以炒(睇資料當然唔係)
而大灣駒係扮傻無反對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞