其實大灣駒政治生涯已完

1001 回覆
337 Like 37 Dislike
咁撚多point一個都駁唔到仲好意思話人盲反,班益狗真係淨係識偶像崇拜同盲撐,自己無腦唔撚識思考
唔怪得俾政棍熱狗仇狗輪流呃完一次又一次,如果仇狗有日收左皮又唔知搵邊個黎拜
所以上面有巴打講得岩,支持得呢條友都係心智未成熟,仲停留喺非我即敵水平
仲有法國佬,尤達

仇狗同關狗一樣,都對咩支付宝,wechat呢啲中國嘢無咩戒心,你兩個都幾撚襯架喎
回力神駒
身邊唔多理政治嘅朋友都唔會裝呢啲啦,話唔安全。
呢排仇狗嘲笑班大媽用華為影相,send曬啲資料俾中共睇
依家就裝wechat,支付寶
仇狗又自打嘴巴
落力反達好
應該有票數
你成班柒碌 終日搵野屌
朝早啲抹黑post 已 出到臭哂
蓮囝出post 佢報導完全
公正既報告

鬧柒仇視𧞅 狂人上腦
大灣驅香港忠實報導

鑒於反達動員上哂腦 太癲
要搵野鳩鳩佢地

有無巴打幫手作埋佢
你係販民議助?
月薪有無一皮
仲話自己本土喎,邊撚度本
你邊間教會?
唔支持你=益友
屌大灣駒嘅一定係議助/熱狗/私怨撚?
係咪有人mon post 我有野想質詢

神駒曾經講過如果維持唔到個台寧願摺左佢都唔會收課金 因為咁樣個節目內容只會傾斜去課金聽眾
做唔到你既節目宗旨 是其是非其非
何解你依家又會因為要維持個台既營運 賣明信片收課金?唔好同我依d唔係課金 問下自己 有冇收到錢就得
當日大義凜然屌熱狗掠水 你自己做埋同一樣既野 有咩想解釋

jojo wu快d轉載

回應下

阿joe ,同我出去delete 佢acc
剝奪收聽權利終身
你係咩人
個pool都好大
喂,個節目有講,張圖係益友畀佢,話蘋果日報搞訂閱制而排名下跌,但佢隻口冇提過支付寶係真
你怎能憑空污人清白。。。賣名信片的事。。。怎能說是課金。。。藝術家的事,能算課嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞