其實大灣駒政治生涯已完

1001 回覆
337 Like 37 Dislike
請大家做足反仇三寶

有dislike ,report,同cap圖
獈友智商平均高過lin燈囝
埃及土耳奇益友,原來佢買LIKE篤數
佢當初屌鳩達既自己又做

益友技窮到只係跟仇思達打稻草人玩標籤不斷人性謀殺去轉移視線
講明先,呢張圖係講緊舊時大灣駒run既神駒電台,並不代表而家大灣台有篤數。
不過,唔知以「是其是非其非」為做人宗旨既大灣駒屌左自己以前篤數未呢?
咁老老實實仇狗嘅權術同鬥人 technique都係叻過鳩達
益友同熱狗水平一樣海軍鬥水兵,打和啦 Super
壓垮大灣駒既最後一根稻草就係佢向獨派開炮
終於暴露左佢既真身

大灣台益狗質素真係低,將飲水同wechat兩樣性質根本唔撚同既野撈埋黎講。
條友之前屌中大email嗰時已經開始衰落
仇思達一方面叫益友唔好理連登,另一方面叫自己友繼續監視連登

其實佢del左以前啲片(聲稱youtube唔俾定格畫面) 跟著新片有晒畫面升晒級,就覺得佢已經想過底

大灣台益狗又曲線串鳩大灣駒笑中大email係豬拖沙
仇思達要攻擊人通常用呢句做藉口
一樣避免到嘅,一樣避免唔到嘅(可以日日飲屈人寺水但係成本高到唔合理)都撈埋一齊講? 益友水平有幾低
jojo wu唔該幫手cap俾大灣駒睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞