其實大灣駒政治生涯已完

1001 回覆
337 Like 37 Dislike
堂主都搞,本土派仲有冇理論專家

所以我唔明仇仔仲有咩面目自稱本土,廣東本土啊?

佢唔係話自己唔係本土派咩…之前比人屌佢淨係屌熱狗唔做實事

唔係掛
個本土台使唔使改名呀噉
唔係本土派叫咩本土台
其實係堂主接受D100訪問,碌撚正式開火
碌撚真係有病,你同大班反面,人地接受電話訪問都唔得

邪教特質係阻止你有教外朋友

如果本土派去到D100開咪,MYRADIO就告急硬

所以解釋到點解口屌港獨但又開個本土最前線hold住幾位獨派

佢最終目的咪又係為左9萬8

佢醒目仔,唔會去選啦

佢開頭都話自己做節目唔會出樣㗎, 而家咪又係突咗個龜頭出嚟。

做得好,有文匯報大公報支持, 識得食大灣區條維穩水。
遲下好似啲大陸網上打機紅人咁樣,郁啲就200萬觀眾, 鳩噏都有錢分

希望佢直接親共
唔好再扮本土
myradio其實都宜家窄窄地, 祥哥D節目都跌曬watt

一週時事拍埋個垃圾法國佬,講嘢都未識,真係試聽咗一集就唔聽

紀陶啲神秘學觀點實在唔啱我taste

依家得返科學新知啱聽

我唔鍾意william,但聽落起碼順耳過法國佬好多

想知陳浩天點解會噉樣睇佢

上面有人話佢撐新移民、撐廣州音正統

撐廣州音冇問題,屌人有懶音都冇問題,最大問題係話香港口音就係等於懶音又借啲意屌下香港民族個下乞人憎

email單嘢,祖利安表明撐email兼批評仇仔,而家祖利安仲做緊myradio主持,唔知仇仔可以忍到幾耐
所以我唔明仇仔仲有咩面目自稱本土,廣東本土啊?

佢唔係話自己唔係本土派咩…之前比人屌佢淨係屌熱狗唔做實事

唔係掛
個本土台使唔使改名呀噉
唔係本土派叫咩本土台

改做大灣台啦

天哥就算把啦

當年選舉身為獨派但撐熱普城唔撐本民青,獨乜鳩
真係似鬼

Feel 到獨派開始反佢

想搞埋堂主
依家條友成隻以前搞鳩堂主既熱狗咁撚樣

又係果啲我忍你好耐嘅fd

係仇搞熱狗之後
堂主自從冇係Myradio做節目之後第一次係FB做LIVE傾計
講得好撚清楚理解黃毓民前期處理熱狗發顛清算
有comment問堂主有冇怪黃毓民冇第一時間出黎support佢
堂主都講到明冇,仲話黃毓民都冇野可以做

怨怨怨,怨你老母咩
煽動班友,邊班啊,比兩個名黎?
點撚樣煽動啊,寫文定開live定現實見面講啊?

巴打唔好咁勞氣,即管睇下星期四條友講乜鳩

天哥就算把啦

但我睇佢言行都好一致
會唔會俾熱普城水咗信全民制憲
而家應該係污點嚟

email單嘢,祖利安表明撐email兼批評仇仔,而家祖利安仲做緊myradio主持,唔知仇仔可以忍到幾耐

記在心中,同時搵黑材料,時機一到就反枱。

天哥就算把啦

但係天哥言行一路都好一致
起碼唔會好似碌撚咁,邊邊有利就擺邊邊
睇埋依家隻大灣駒,根本清泉

想搞埋堂主

台灣一早獨立咗啦
係未正名je
唔使唔開心
因為當日毓民都撐過本民青佢先撐
只不過呃到外人以為佢真心撐je

有著數嗰時咪撐

當時話撐係想搏人信熱普城係本土派je
點知游b一同毓民撞區咪屌到本民青化囉

5區都擺人選點樣唔撞呀老友

天哥就算把啦

但係天哥言行一路都好一致
起碼唔會好似碌撚咁,邊邊有利就擺邊邊
睇埋依家隻大灣駒,根本清泉

有著數嗰時咪撐

又提番熱普城呢個垃圾選舉聯盟
當日冇啦啦爆出黎想食晒五區本土d票
有著數嗰時咪撐

自此就開始扮唔到friend

想搞埋堂主

究竟我同佢係咪睇緊同一篇文
仇思達作為所謂「本土、民主、反共」既黃毓民信徒,竟然走去吸納班「大灣區、獨裁、媚共」既廣東藍絲觀眾,呢一點已經令人咋舌

想搞埋堂主

究竟我同佢係咪睇緊同一篇文

呢啲咪叫無限上綱
仇思達作為所謂「本土、民主、反共」既黃毓民信徒,竟然走去吸納班「大灣區、獨裁、媚共」既廣東藍絲觀眾,呢一點已經令人咋舌

本土:屌獨派,屌香港民族論
反共:撐韓國瑜入中聯辦
結果得返民主,咁同範文有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞