其實大灣駒政治生涯已完

1001 回覆
337 Like 37 Dislike
同中國一撚樣, 四面樹敵, 只有藍屍面前威風
近乎眾叛親離, 只可以同藍屍係爐旁互相幫忙劣賓周
而家話唔選, 將來出黎選贏到既機率近乎0, 分分鐘仲低票過陳雲
班藍屍平日就撐你撐到行, 到選舉首選一撚定係建制派, 頂多係網上課金,好似獎賞狗咁獎賞你
除非死幾代人, 等d新人類唔知你d黑歷史
李私煙出錢出力都吸唔到藍絲票啦
太睇得起佢
啲藍絲一見本土兩隻字就屌
Youtube留言班人係中國人嚟
條友選一定死硬

隨時本土,飯民,先決,獨立第一次合作玩死條反骨仔
條友選一定死硬

隨時本土,飯民,自己決,獨立第一次合作玩死條反骨仔
佢選?唔係咁睇得起自己掛?
所以條友一定唔選
而係瘋狂攪破壞
佢依家仲屌唔屌韓國瑜?
大灣駒應該俾毓民屌到反皮
但老老實實,本土派其實俾青政撚完依家都係積弱,根本無牌可打,除左屌大陸之外,睇唔到有咩地方發到圍
我走去睇

Freddy Au 12 hours ago
我以一個廢老的身份感覺上現在的黃絲有些和老共以前的紅小兵很相似,可疑。

CDH200905 11 hours ago
黃粉差得遠!紅衛兵(紅小兵是小學生,似應紅衛兵)嘅斗志、意志,豈是黃粉所能比?充其量似其表面。

20000611 Lung 10 hours ago
平果日報跟熱血時報源出一脈?都搞订阅!鳩達泉下有知,可以闭目了

THOMAS TANG 14 hours ago
蓄意搞公民命,要違法達義,而家终于求仁得仁。点解重要求情,陳情?假的?

chung paul 17 hours ago
哈哈哈,仲系听重温好D,流畅

main go 17 hours ago
刁鸠虫太 刁鸠熱狗🦠🐕👈👍.

唔講真係以為睇緊文匯大公留言
咩叫俾青政撚完...
老老實實而家全部非建制派都積弱架啦
其實大灣駒有冇發表過屌港共中共建制派嘅言論
當佢係本土派其實係咪美麗的誤會
直頭人民日報級數喇
大灣駒唔爭在支持埋殘體字啦
算唔話得嫁喇
李私煙真係佳作黎
D廢老都話愛上佢既愛國情懷
左膠要保護難民 南亞仲想人投?
益友藍絲廢佬越來越多淨係食點擊率都夠佢唔使做嘢啦
呢條友真係好戇鳩
佢之前屌嘅人係熱狗同泛民 先至叫做有啲人支持同有影響力
依家選舉又未到 又要存在感就周圍屌人 成日話邊個邊個分裂本土派
實際上呢個人連本土派都唔係 根本就係外敵
同陳雲一樣都係痴線佬 仲要屌到自己得返支那人支持
佢唔該快啲死
而家又收錢 做晒之前佢屌熱狗泛民啲嘢
不過講呢啲嘢用佢個標準就係熱狗港獨泛民其中一樣

利申前益友 會燒書(有買)諗起都覺得自己戇鳩
取悅唔到獨派,咪全力掉轉取悅廣東人同藍絲囉,條友不嬲都西瓜靠大邊
燒書嘅預埋我
2020咪知邊個政治生涯已完

你班垃圾泛民慢慢玩埋呢幾個月啦

遲啲咪同你收屍埋單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞