其實大灣駒政治生涯已完

1001 回覆
337 Like 37 Dislike
其實我相信有部分人由支持變咗做尊重

自己咪又屈人熱狗,喺度笑關SIR屈毛,嗰位人兄咪又玩一樣嘅嘢,有異見就一定係反毓民熱狗
唔想知 唔好提
我唔係講清算同反擊,係講,佢咪又係屈人係泛民打手、議助、熱狗、反毓民,之前就笑關SIR屈毛,根本冇誰比誰更高尚
得佢一個識得講解放軍個論調咩,乜都上頭
我真係唔明仲撐仇狗嘅本土派係咩諗法...
comment其中一條益友
史島老人

經常去飯民的台攪事, 次次一有人屌中共就上水攪破壞
大灣駒已經有5毛認證
Feb 22, 2019 - 香港有隻馬,馬名擦鞋擦到上腦,叫大灣駒,係八面玲瓏馬主團體所擁有,呢隻馬至今未能上陣,因為喺去年十月發現有骨裂,本來想隻改個咁嘅名.....

反達胸群而出 好惡

各議助/熱狗仔/私怨撚 盲反得愈大
就代表佢屌得岩 中哂撚屌既死穴
搭單問句:就當你地真係要補返視象化嘅開支而賣明信片,咁點解你地仲係得聲音嗰陣都要開youtube嘅收錢留言先?冇開支需要補貼喎?明明你地之前有聽眾畀錢嗰陣係會自動退錢㗎喎!依家就大大聲講多謝?
係咪有人mon post 我有野想質詢

神駒曾經講過如果維持唔到個台寧願摺左佢都唔會收課金 因為咁樣個節目內容只會傾斜去課金聽眾
做唔到你既節目宗旨 是其是非其非
何解你依家又會因為要維持個台既營運 賣明信片收課金?唔好同我依d唔係課金 問下自己 有冇收到錢就得
當日大義凜然屌熱狗掠水 你自己做埋同一樣既野 有咩想解釋

jojo wu快d轉載

回應下
得罪關蛇 = 死罪
又選擇性失明喇
之前熱青城講黃毓民叛變就比佢屌

依家堂主篇文有理有據 暗底係咪為咗反毓民都好 唔撚反得?真係差在未講句盧斯達叛變

就算比你搵到堂主私底下好憎毓民嘅證據又點 退一萬步假設佢真係為私怨依家寫篇文出黎寸鳩毓民 起碼人地唔係無的放矢

堂主如果係怨婦 平日出post就似你仇思達依幾日咁健筆前健筆後單單打打啦 根本一句聲都無出任你吠

係反擊就回歸返去篇文去討論去回應 spin去堂主為私怨反毓民先叫煽動你班益友呀屌你老母
由頭到尾就無駁過啲point
全世界都想捉你入青山嘅話, 都係空群而出架. 唔好諗住對面人多就即係代表你啱先得架, 幾多歲呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞