其實大灣駒政治生涯已完

1001 回覆
337 Like 37 Dislike
你老味人地cap你圖唔係俾你睇呀懵撚
係俾佢班自以為是,覺得自己別樹一幟嘅益友睇呀,等班童子軍以為我地對仇狗嘅批評係如此低水平
人地就咁cap你一句就輕輕帶過成個thread嘅points,轉移視線

情況就好似普羅大眾見你情緒失控咁屌尻理大班柒頭prof,見你無理屌尻人坐輪椅就覺得你班所謂港獨派係咁撚不堪,蠻不講理

明唔撚明呀屌你老味

佢受眾好好咩
一時又話我冇影響力
一時又話我影響獨派形象
咩都你班友講晒

老實講,我極度懷疑你條契弟根本係共產黨隻鬼嚟
一嚟你背景太過奇怪 二嚟你一路而嚟嘅所作所為根本係影衰學運同埋抗爭
POLYU單嘢影響深遠 我深信以後班學生會都唔會有啲咩激烈少少嘅反抗
就係你條撚樣故意影撚衰抗爭者 學生會個朵
中共就借啲意DQ你學位 以收噤若寒蟬之效

唔好話我blame the victims 我真係真誠覺得你係幫中共做緊野

好多呢啲人
好似當年忽然衝入軍營嗰班都係
行動好古怪
走出嚟個款都係騎騎呢呢
長輩喺我細細個時就教落,有兩類人絕不可信:
一種就係爛賭二、另一種就係死道友。

呢兩類人,比人逼起倉上嚟,又或典緊癮時,老豆老母都可以賣。

老豆爛賭?
個仔道友?
唔好再講漢仔啦
為左大業 我都收口算了

老豆爛賭?
個仔道友?
唔好再講漢仔啦
為左大業 我都收口算了

我唔係講碌撚啦
已退出政治舞台嘅人,提都費事
係咪有人mon post 我有野想質詢

神駒曾經講過如果維持唔到個台寧願摺左佢都唔會收課金 因為咁樣個節目內容只會傾斜去課金聽眾
做唔到你既節目宗旨 是其是非其非
何解你依家又會因為要維持個台既營運 賣明信片收課金?唔好同我依d唔係課金 問下自己 有冇收到錢就得
當日大義凜然屌熱狗掠水 你自己做埋同一樣既野 有咩想解釋

jojo wu快d轉載

唔好留底個負皮就走呀
夠膽你就駁

神駒曾經講過如果維持唔到個台寧願摺左佢都唔會收課金 因為咁樣個節目內容只會傾斜去課金聽眾
何解你依家又會因為要維持個台既營運 賣明信片收課金?唔好同我依d唔係課金 問下自己 有冇收到錢就得

jojo wu快d轉載

唔好留底個負皮就走呀
夠膽你就駁

佢會話呢啲係give and take
心甘情願
但當日戰鬥碗都係give and take
熱狗都係心甘情願

jojo wu快d轉載

唔好留底個負皮就走呀
夠膽你就駁

心甘情願
熱狗都係心甘情願

一早有啦

唔好留底個負皮就走呀
夠膽你就駁

心甘情願
熱狗都係心甘情願

一早有啦

屌你句句都係回力鏢黎
心甘情願
熱狗都係心甘情願

一早有啦

屌你句句都係回力鏢黎

鳩達: 我明買明賣自己設計產品,give and take,好公平。
屌你咪同鳩達賣啲垃圾TEE一樣,人地舊積木仲有創意過你啦

Victor Ckh Sze Tat Chau 呢班人永遠就係自己做就得,人地做就屌到人仆街
小心大灣駒Ban你啊Victor,間接話大灣駒同鳩達泛民做同一樣野

鳩達: 賣自家創作嘅tee有咩問題
柒碌易: 賣自家創作嘅歌詞有咩問題

咁大灣駒就咪撚笑鳩達啦
為左幫大灣駒辯護,啲益友間接話熱狗冇問題
心甘情願
熱狗都係心甘情願

一早有啦

屌你句句都係回力鏢黎

Victor講得好呀,自己做就得,人地做就屌到仆街
真係分唔到曲定直
心甘情願
熱狗都係心甘情願

一早有啦

屌你句句都係回力鏢黎

其實賣淘寶貨都冇問題呀
Just give and take
實有班人明知淘寶貨都照買架啦
唔多咁解姐

jojo wu快d轉載

佢唔敢回應你㗎, 一定扮睇唔到, 同你講網上搞佢嗰啲分身唔開真名冇撚用。

然後自己唔開名鬧建筆
上面有人話佢撐新移民、撐廣州音正統

撐廣州音冇問題,屌人有懶音都冇問題,最大問題係話香港口音就係等於懶音又借啲意屌下香港民族個下乞人憎

仲話台灣要去中國化就要棄漢字。
美國人:???

on9,漢字唔撚係中國人尊利黎,仲叫香港民族學越南同西夏自己整一套文字系統出黎,如果唔係都係中華民族
好想叫佢望下比利時,奧地利

關狗幾時回應下隔離post d問題

仇思達幾時回應關狗問題
喂JOJOWU唔好無視其他論點淨係CAP關SIR D低質留言啦,個POST又唔撚係關SIR開,關SIR入黎抽水架咋
仲有阿關SIR你咁廢就出返去,唔好係度拖後腿好嘛

當日青政比中共屈辱華
成班香港人割席
最後連無屌大陸人都要dq

無關sir班友都會屈9 a sir , b sir , c sir'
一中招交人頭就中計
一早有啦

屌你句句都係回力鏢黎

鳩達: 我明買明賣自己設計產品,give and take,好公平。
屌你咪同鳩達賣啲垃圾TEE一樣,人地舊積木仲有創意過你啦

Victor Ckh Sze Tat Chau 呢班人永遠就係自己做就得,人地做就屌到人仆街
小心大灣駒Ban你啊Victor,間接話大灣駒同鳩達泛民做同一樣野

鳩達: 賣自家創作嘅tee有咩問題
柒碌易: 賣自家創作嘅歌詞有咩問題

咁大灣駒就咪撚笑鳩達啦
為左幫大灣駒辯護,啲益友間接話熱狗冇問題

支持阿駒益友幫我地阿達平反
至少都要課番兩三千啦
學埋晒熱狗人做唔撚得 自己就大條道理
中共建制隻字不提 甚至幫口
希望班益友唔好盲目 自己諗諗佢
利伸之前一直有聽開

仇思達呢條撚樣出賣完一個又一個,專鍾意出賣人
仇思達每次屌熱狗網絡欺凌一定舉兩個例子,中大email同堂主
講到佢地幾咁仆街,結果依家自己
仇思達每次屌熱狗網絡欺凌一定舉兩個例子,中大email同堂主

其實佢當年屌EMAIL都成日中迴力鏢
真益友 有買佢既書
最近對佢開mic屌 盧斯達有d失望
本土無分裂既本錢...

買左屹屹屹?

仲有本, 個陣仲特登搵埋佢簽名影相
對我呢個本土派支持者黎講, 其實唔想睇兩邊開戰
掛住本土台個名,反本土,支持大灣區中港融合。
大灣駒好野
真益友 有買佢既書
最近對佢開mic屌 盧斯達有d失望
本土無分裂既本錢...

買左屹屹屹?

條友講明港式粵語係低等語言
奉廣州腔係正統

你唔反呢條友第時會比廣州人笑你鄉下佬口音

條友中文系無可能唔知港式部分用字,發音已經唔同左
幫大陸人奪我道統唔係鬼係咩

結果上年屌email,人身攻擊佢豬拖沙
今年就屌堂主,話佢盧氏井底蛙
買左屹屹屹?

條友講明港式粵語係低等語言
奉廣州腔係正統

你唔反呢條友第時會比廣州人笑你鄉下佬口音

條友中文系無可能唔知港式部分用字,發音已經唔同左
幫大陸人奪我道統唔係鬼係咩

螠友:你无知!神驹骂臭你们港独,收啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞