其實大灣駒政治生涯已完

1001 回覆
337 Like 37 Dislike
我唔係講碌撚啦
已退出政治舞台嘅人,提都費事
唔好留底個負皮就走呀
夠膽你就駁
一早有啦

鳩達: 我明買明賣自己設計產品,give and take,好公平。
屌你咪同鳩達賣啲垃圾TEE一樣,人地舊積木仲有創意過你啦

Victor Ckh Sze Tat Chau 呢班人永遠就係自己做就得,人地做就屌到人仆街
小心大灣駒Ban你啊Victor,間接話大灣駒同鳩達泛民做同一樣野

鳩達: 賣自家創作嘅tee有咩問題
柒碌易: 賣自家創作嘅歌詞有咩問題

咁大灣駒就咪撚笑鳩達啦
為左幫大灣駒辯護,啲益友間接話熱狗冇問題
Victor講得好呀,自己做就得,人地做就屌到仆街
真係分唔到曲定直
佢唔敢回應你㗎, 一定扮睇唔到, 同你講網上搞佢嗰啲分身唔開真名冇撚用。

然後自己唔開名鬧建筆
on9,漢字唔撚係中國人尊利黎,仲叫香港民族學越南同西夏自己整一套文字系統出黎,如果唔係都係中華民族
好想叫佢望下比利時,奧地利
仇思達幾時回應關狗問題
當日青政比中共屈辱華
成班香港人割席
最後連無屌大陸人都要dq

無關sir班友都會屈9 a sir , b sir , c sir'
一中招交人頭就中計
學埋晒熱狗人做唔撚得 自己就大條道理
中共建制隻字不提 甚至幫口
希望班益友唔好盲目 自己諗諗佢
利伸之前一直有聽開
仇思達呢條撚樣出賣完一個又一個,專鍾意出賣人
仇思達每次屌熱狗網絡欺凌一定舉兩個例子,中大email同堂主
講到佢地幾咁仆街,結果依家自己
其實佢當年屌EMAIL都成日中迴力鏢
仲有本, 個陣仲特登搵埋佢簽名影相
對我呢個本土派支持者黎講, 其實唔想睇兩邊開戰
掛住本土台個名,反本土,支持大灣區中港融合。
大灣駒好野
條友講明港式粵語係低等語言
奉廣州腔係正統

你唔反呢條友第時會比廣州人笑你鄉下佬口音

條友中文系無可能唔知港式部分用字,發音已經唔同左
幫大陸人奪我道統唔係鬼係咩
結果上年屌email,人身攻擊佢豬拖沙
今年就屌堂主,話佢盧氏井底蛙
螠友:你无知!神驹骂臭你们港独,收啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞