其實大灣駒政治生涯已完

1001 回覆
337 Like 37 Dislike
你地慢慢鳩噏

遲幾個月你班垃圾就唔會有人請你哋做打手

大把泛民仆街選唔到冇咗98,000

屌鳩大灣駒就係泛民打手,你個腦構造真係簡單

點解啲"益友"一意見唔同淨係識屈人泛民嘅喂

點止,再唔岩聽ban埋你添呀
關蛇好心你收一收皮啦,你講埋啲咁低質素嘅野搞到俾對家捉住黎放大

講事實都唔得
佢要屌我講乜佢都有得屌架啦
Jojo wu mon post mon 到#499 先捉到痛腳cap圖
仲要係cap個最低質既關sir
Jojo wu mon post mon 到#499 先捉到痛腳cap圖
仲要係cap個最低質既關sir

同佢打聲招呼

自從開獨派波
大灣駒就狂屌香港人發音差,要向廣州人效法,簡單就係把港腔定為低等語言

仲有做媒的益友PHONE IN講大話話香港獨派老屈大陸人
話香港樓鋪唔係大陸人炒貴,白人都可以炒(睇資料當然唔係)
而大灣駒係扮傻無反對

佢都on9, 咁中山人要唔要改口音?
南寧人要唔要去再培訓?
其實關蛇QUOTE我講既野
但益友都係屌關蛇
關蛇,仇狗兩邊我都覺得係仆街嚟
就算我好討厭仇狗,佢屌關蛇嘅論點有啲我都係認同嘅
關sir唔好自作多情
屌你老母啦關蛇何俊謙,你條撚樣唔好出黎搞破壞la
講啲嘢又低水平,成日都俾位班仇狗粉入
你講黃毓民個仔把撚咩
出少句聲啦仆街
唔撚怪得啲人話你唔係豬隊友就係中共嘅鬼
特登將D嘢整臭曬,屌你老母

根本呢條友一早就要收皮啦
呢條撚樣根本係港獨派負資產 單單嘢都柒 人哋質問佢佢就完全冇視
大灣駒同佢師傅碌撚不嬲就係投機派
其實對呢類KOL 就好似碌撚成日講既舖舖清,啱既咪撐,唔啱就應該屌柒佢
屌你老母啦關蛇何俊謙,你條撚樣唔好出黎搞破壞la
講啲嘢又低水平,成日都俾位班仇狗粉入
你講黃毓民個仔把撚咩
出少句聲啦仆街
唔撚怪得啲人話你唔係豬隊友就係中共嘅鬼
特登將D嘢整臭曬,屌你老母

根本呢條友一早就要收皮啦
呢條撚樣根本係港獨派負資產 單單嘢都柒 人哋質問佢佢就完全冇視

你話呢條友係反港獨派派去嘅卧底我真係覺得唔奇
一路以嚟講嘅嘢同做嘅完全不一致
身份又奇鳩怪怪,又揸澳門身分證,又去過大陸教書做嘢
跟住呢年仆倒出嚟攪港獨,會唔會鬼左啲吖
Cap我圖去Facebook 有咩用
我都唔睇你Facebook 嘅
星期四仇驅起碼做足一節將所有反佢同碌然既人扣落關蛇度

我肯肯定
大灣駒同佢師傅碌撚不嬲就係投機派
其實對呢類KOL 就好似碌撚成日講既舖舖清,啱既咪撐,唔啱就應該屌柒佢

岩架,果陣屌熱狗咪支持下囉。到之後佢屌email ,理大學生同獨派已經無聽無show佢啦
Show Blocked User - 關愛座hunter

無啦啦被人當係被你條低能仔帶領
咪撚騎劫,好低質,過主啦
仇仔主張唔好搞抗爭要等運到
其實佢本人真係等緊運到
佢等緊碌撚兩腳一伸收納哂佢啲支持者想做碌撚2世

佢等緊一個機會,佢呢方面真係醒過其他靈童

鳩達做唔到
佢做到

我肯肯定

冇所謂
我唔睇嘅

你老味人地cap你圖唔係俾你睇呀懵撚
係俾佢班自以為是,覺得自己別樹一幟嘅益友睇呀,等班童子軍以為我地對仇狗嘅批評係如此低水平
人地就咁cap你一句就輕輕帶過成個thread嘅points,轉移視線

情況就好似普羅大眾見你情緒失控咁屌尻理大班柒頭prof,見你無理屌尻人坐輪椅就覺得你班所謂港獨派係咁撚不堪,蠻不講理

明唔撚明呀屌你老味

我肯肯定

冇所謂
我唔睇嘅

我屌你啦
所以你永遠都係得一個人
註定失敗
食屎啦!

你老味人地cap你圖唔係俾你睇呀懵撚
係俾佢班自以為是,覺得自己別樹一幟嘅益友睇呀,等班童子軍以為我地對仇狗嘅批評係如此低水平
人地就咁cap你一句就輕輕帶過成個thread嘅points,轉移視線

情況就好似普羅大眾見你情緒失控咁屌尻理大班柒頭prof,見你無理屌尻人坐輪椅就覺得你班所謂港獨派係咁撚不堪,蠻不講理

明唔撚明呀屌你老味

關囝都係收收皮先 你大勢已去架啦(雖然未曾有過)

又係果啲我忍你好耐嘅fd

https://www.youtube.com/watch?v=eNvGu_2Kej0&feature=youtu.be&t=25m7s&fbclid=IwAR1cDsG6aspriSCuRJoQ9hvNWZMzon4VJJSX-QVZavNO8GOmkYFF99KStjg

碌撚好「撐」盧斯達架

碌撚:盧斯達我對佢非常失望,佢寫啲文愈黎愈難睇,因為有私怨,陳雲個啲仲意辣興你又中哂計

食撚屎啦,你條碌撚自己發洩就得又唔見你話自己中左人計,人地仲要係比人搞要反擊要發洩好正常就比佢講到中哂人計,幾時可以發洩都要問過你條廢老?
益友口口聲聲話咩連登睇下就算
實情就係到mon post
根本就好介意
關狗不嬲弱智
完全封鎖佢係正確決定
一頁幾行字大把書係咁,仲有好似唔係呢本

其實佢衰咩叫大灣駒 反完熱狗之後無跟佢d野
關狗不嬲弱智
完全封鎖佢係正確決定

李私煙出錢出力都吸唔到藍絲票啦

佢出錢定呃錢呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞