其實大灣駒政治生涯已完

1001 回覆
337 Like 37 Dislike
講事實都唔得
佢要屌我講乜佢都有得屌架啦
Jojo wu mon post mon 到#499 先捉到痛腳cap圖
仲要係cap個最低質既關sir
關蛇,仇狗兩邊我都覺得係仆街嚟
就算我好討厭仇狗,佢屌關蛇嘅論點有啲我都係認同嘅
關sir唔好自作多情
大灣駒同佢師傅碌撚不嬲就係投機派
其實對呢類KOL 就好似碌撚成日講既舖舖清,啱既咪撐,唔啱就應該屌柒佢
你話呢條友係反港獨派派去嘅卧底我真係覺得唔奇
一路以嚟講嘅嘢同做嘅完全不一致
身份又奇鳩怪怪,又揸澳門身分證,又去過大陸教書做嘢
跟住呢年仆倒出嚟攪港獨,會唔會鬼左啲吖
Cap我圖去Facebook 有咩用
我都唔睇你Facebook 嘅
岩架,果陣屌熱狗咪支持下囉。到之後佢屌email ,理大學生同獨派已經無聽無show佢啦
Show Blocked User - 關愛座hunter

無啦啦被人當係被你條低能仔帶領
咪撚騎劫,好低質,過主啦
冇所謂
我唔睇嘅
你老味人地cap你圖唔係俾你睇呀懵撚
係俾佢班自以為是,覺得自己別樹一幟嘅益友睇呀,等班童子軍以為我地對仇狗嘅批評係如此低水平
人地就咁cap你一句就輕輕帶過成個thread嘅points,轉移視線

情況就好似普羅大眾見你情緒失控咁屌尻理大班柒頭prof,見你無理屌尻人坐輪椅就覺得你班所謂港獨派係咁撚不堪,蠻不講理

明唔撚明呀屌你老味
關囝都係收收皮先 你大勢已去架啦(雖然未曾有過)
https://www.youtube.com/watch?v=eNvGu_2Kej0&feature=youtu.be&t=25m7s&fbclid=IwAR1cDsG6aspriSCuRJoQ9hvNWZMzon4VJJSX-QVZavNO8GOmkYFF99KStjg

碌撚好「撐」盧斯達架

碌撚:盧斯達我對佢非常失望,佢寫啲文愈黎愈難睇,因為有私怨,陳雲個啲仲意辣興你又中哂計

食撚屎啦,你條碌撚自己發洩就得又唔見你話自己中左人計,人地仲要係比人搞要反擊要發洩好正常就比佢講到中哂人計,幾時可以發洩都要問過你條廢老?
益友口口聲聲話咩連登睇下就算
實情就係到mon post
根本就好介意
其實佢衰咩叫大灣駒 反完熱狗之後無跟佢d野
佢出錢定呃錢呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞