其實大灣駒政治生涯已完

1001 回覆
337 Like 37 Dislike
為屌而屌點都會搵到位入
最好笑係屌到自己捉蟲
原來而家咁癲?
我係佢屌完熱狗後亂屌其他人已經好少聽
真係識就知條大灣駒係賤5毛

自從傳落香港,好多用字發音香港同廣州完全唔一樣

條友係中文系竟然扮唔知當廣州係皇室腔就更可疑
開始分化基層同中產
同啲五毛有咩分別

其他人讚好佢就屌,毓民讚好佢就收聲。大灣駒只係立場行先既垃圾。
條友咁耐除左9up有咩真正貢獻
以事論事
唔gur有啲人掛本土牌頭賣藍肉
屌你老母自己又返大陸教書,用支付寶,用淘寶,買中資股,你唔係5毛?

無,衰撚過泛民
毓民行先
班益狗本身好多都係熱狗黎,中過熱狗招仲唔識醒
知唔知你地最笨柒係乜?就係搞個人崇拜,之前拜完毓民黃洋達,而家就繼續拜毓民拜仇狗
我之前都聽仇狗屌熱狗屌泛民聽得好過癮,咁點?唔代表佢講乜野就要照單全收
一個人無可能做乜都無錯做乜都係正確,所以先要學仇狗果句是其是非其非
你睇到仇狗屌人已經屌到走火入魔,D言論愈黎愈不知所謂,你仲繼續盲撐既,就諗下當初你撐熱狗最後係咩下場
其實仇思達唔係被期待作為英雄嘅對象
佢個台都係純粹for圍爐

同埋先唔講期待英雄會唔會令人失望
一直覺得香港依種環境下
比人當做英雄果個其實到最後都唔會想做英雄
接近包尾又試過斷骨。隻馬個競賽生涯都已完
其實佢呢幾個星期日都有上喎
日日*
本性難移
俾人呃過一次錢就會有下一次
信得熱狗做宗教個心靈都幾空虛吓
脫離熱狗就要搵下一個宗教慰藉
熱狗對佢地嚟講係宗教
大灣駒係異教分支
仲要大灣駒係高登已經有前科,玩個人崇拜玩到變過街老鼠,咁都唔提防呢條友就係班益狗戇鳩!
平心而論 狙擊熱狗係唯一貢獻既
佢唔會出黎選啦 吃力不討好
成功開左課金cash flow 圍爐做塘邊鶴屌下熱狗飯民狗hold住班客最實際
其實條友晨早係過街老鼠
佢屌熱狗時已經有人講過佢高登d野,屌熱狗好爽都要同佢保持距離
可惜當時好多人聽唔入耳
班益狗仲話高登,lihkg得loser叫人唔好上, 仲話沒落緊會摺
來源係本土台youtube chatroom
睇下呢度車台成堆貴車

但.......
本土台捧得最高的phone in益友只係含大編委會大學生....
當然唔係想做英雄
佢想收錢je
近排開始叫人課金喇
可能viewcount跌毓民要停水
係囉話連登仔係loser但又開咁多ac做水泥隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞