其實大灣駒政治生涯已完

1001 回覆
337 Like 37 Dislike
係咪有人mon post 我有野想質詢

神駒曾經講過如果維持唔到個台寧願摺左佢都唔會收課金 因為咁樣個節目內容只會傾斜去課金聽眾
做唔到你既節目宗旨 是其是非其非
何解你依家又會因為要維持個台既營運 賣明信片收課金?唔好同我依d唔係課金 問下自己 有冇收到錢就得
當日大義凜然屌熱狗掠水 你自己做埋同一樣既野 有咩想解釋

jojo wu快d轉載

回應下

以前cap反仇言論圖都係興旺狗做開
依排竟然見jojo wu都頻繁咁做呢啲野
依條友嘅判斷力嚴重低下
冇人叫你一定要反仇狗 明明行埋一邊係最好
係要不斷cap圖撚仇狗鞋都唔知博乜
博有得分仇狗個啲課金?
你都係係咁先,真係做人做狗自己決定
出到街都會比人笑抬唔起頭
你有樣架,唔似得隻興旺狗咁唔出樣
冇諗過後果?

jojo wu係咪聲稱係熱時撈過條友?

佢以前唔係本民前義工咩
我就記得係啦
條仆街終於玩完
好早已經覺得依條友好唔妥,一味屌泛民本土所有非保皇,但未見過佢屌中共屌保皇
另外關愛座終於醒覺佢係鬼

大灣駒呢條撚樣以前係高登已經係過街老鼠黎嫁啦,係班童子軍先信呢條仆街。

咁舊既圖都有back up

神駒曾經講過如果維持唔到個台寧願摺左佢都唔會收課金 因為咁樣個節目內容只會傾斜去課金聽眾
何解你依家又會因為要維持個台既營運 賣明信片收課金?唔好同我依d唔係課金 問下自己 有冇收到錢就得

jojo wu快d轉載

回應下

依條友嘅判斷力嚴重低下
博有得分仇狗個啲課金?
冇諗過後果?

大灣駒條撚樣成日話識左興旺陳十鳩幾年,所以唔計嫁。
大灣區立場藍過泛民添

冇記錯佢係0708年考AL(貼過張証書出來),依家應該都成31歲, 31歲冇自己正職, 仲走去讀書,都唔知係咪收維穩費。

政府吹邊一邊風去就企邊一邊。
佢做嘅大部分嘅嘢都係表面屌泛民,實際上支持緊政府。
hktv集會叫人散水, 佔領階段叫人唔好沖, 叫人散水, 分裂學聯鬧爆學聯, 熱普城興起時搞分裂,支持 梁天琦港獨派, 政府反港獨派時分裂港獨派。 忽然反對港獨。 反對梁天崎。
依家做埋理性歸中派搞大灣區融合, 我是廣州人。 模糊化香港本土特質。

基本上政府吹咩風向,佢就企喺政府嗰一邊。

我識有個人大我兩年叫佢師弟,佢又大過我,咁一定係08

係啦

回力鏢又中

大灣駒條仆街咁鐘意起人底拎人啲柒事黎binc,佢自己被人binc唔知有咩感覺呢。
你係咩人
個pool都好大

jojo wu快d轉載

回應下

依條友嘅判斷力嚴重低下
博有得分仇狗個啲課金?
冇諗過後果?

興旺陳就醒啦,由頭到尾都無出樣。

回力鏢又中

大灣駒條仆街咁鐘意起人底拎人啲柒事黎binc,佢自己被人binc唔知有咩感覺呢。

激到流鼻血
你係咩人
個pool都好大

jojo wu快d轉載

回應下

依條友嘅判斷力嚴重低下
博有得分仇狗個啲課金?
冇諗過後果?

批鬥人批到上哂癮啦
冇記錯佢係0708年考AL(貼過張証書出來),依家應該都成31歲, 31歲冇自己正職, 仲走去讀書,都唔知係咪收維穩費。

政府吹邊一邊風去就企邊一邊。
佢做嘅大部分嘅嘢都係表面屌泛民,實際上支持緊政府。
hktv集會叫人散水, 佔領階段叫人唔好沖, 叫人散水, 分裂學聯鬧爆學聯, 熱普城興起時搞分裂,支持 梁天琦港獨派, 政府反港獨派時分裂港獨派。 忽然反對港獨。 反對梁天崎。
依家做埋理性歸中派搞大灣區融合, 我是廣州人。 模糊化香港本土特質。

基本上政府吹咩風向,佢就企喺政府嗰一邊。

我識有個人大我兩年叫佢師弟,佢又大過我,咁一定係08

係啦

佢有RETAKE架WO
其他人係fb like 咩都要管,益狗用支那野就關我撚事

繼續loop返啲舊野等條撚樣唔好過就岩
仇狗快啲答幾時還拖啦,比碌撚身邊人屌老母就屁都唔敢放一個,垃撚圾

呢條友又係戇鳩
咁就叫搞鳩bonix...

冇錯,做得碌撚近身都唔係乜正常人,先唔講搞鳩bonix嘅說法幾 on9,使唔使屌人老母?仇狗明明大條道理還拖,但條撚樣可以為左唔想有機會得罪到碌撚比人屌老母都忍,依啲乜撚野人黎架

大灣駒做人原則唔係有幾多分事實講幾多分說話嫁咩?
有證據呢度有人係泛民全職政治助理或熱狗嗎?

大灣駒中少陣回力鏢好嗎?
我剩係個盧斯達出左一篇文咁大把
做乜仇仔可以咁激動想做死人地

支持泡菜魚係中共最高指示

哩點都幾肯定
19都騎牆冇批評佢

繼續loop返啲舊野等條撚樣唔好過就岩
仇狗快啲答幾時還拖啦,比碌撚身邊人屌老母就屁都唔敢放一個,垃撚圾

呢條友又係戇鳩

冇錯,做得碌撚近身都唔係乜正常人,先唔講搞鳩bonix嘅說法幾 on9,使唔使屌人老母?仇狗明明大條道理還拖,但條撚樣可以為左唔想有機會得罪到碌撚比人屌老母都忍,依啲乜撚野人黎架

大灣駒要等時機成熟先一劍封喉

佢話要發毒誓証明自己唔係泛民議助呀嘛
OK
我係泛民議助/熱狗就死全家五雷轟頂生仔冇屎忽囉好冇?
真係白撚痴

做政治助理同熱狗咁窮,不了

jojo wu快d轉載

回應下

依條友嘅判斷力嚴重低下
博有得分仇狗個啲課金?
冇諗過後果?

批鬥人批到上哂癮啦

大灣駒就係玩批鬥為樂既人。
邊個弱勢或者批鬥完有著數就會出手去搞人。
仇狗好心立即宣佈緊急情況

開台圍爐

你唔出火我驚你身體有事

好想聽佢開台,之後大叫屌你老母叫到聲沙

激撚到佢面紅耳熱
呢條友又係戇鳩

其他人遲做屌鳩人
自己遲就係等待時機一劍封喉
依條友嘅判斷力嚴重低下
博有得分仇狗個啲課金?
冇諗過後果?

批鬥人批到上哂癮啦

佢個台唔批鬥人就無野聽,本屹屹屹見到都得啖笑
仇狗好心立即宣佈緊急情況

開台圍爐

你唔出火我驚你身體有事

已經feel到佢好撚嬲
又要開台屌泛民議助
全部反佢既人都係五毛泛民議助同熱狗

希望佢有幾多分事實講幾多分說話。
有證有據先好話我地係泛民議助或熱狗,唔係又中回力鏢嫁啦。
其實有一撚早覺得條友形跡可疑

但當時條友未反香港粵語,未郁獨派
我怕打草驚蛇

其他人遲做屌鳩人
自己遲就係等待時機一劍封喉

大灣駒永遠都是正確的!
批鬥人批到上哂癮啦

佢個台唔批鬥人就無野聽,本屹屹屹見到都得啖笑

大灣駒根本無料擺四條,唔批鬥就唔識做節目。
求其搵單時政新聞評下都無,淨係識炒私怨花生。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞