其實大灣駒政治生涯已完

1001 回覆
337 Like 37 Dislike
其實仇狗同班益友真係好撚柒悶
當日笑熱狗剩係識講「你抹黑」唔識逐點回應
依家又學返熱狗咁,唔見有乜駁到
就算駁都係搵啲易駁,其他當睇唔到,好小學雞
剩係識係咁loop住我地眼紅仇狗,好撚柒悶
其他人係fb like 咩都要管,益狗用支那野就關我撚事
大灣駒講明從不支持港獨嫁
連「離開香港」單野都回應唔到啦,大灣駒及益狗就係咁撚垃圾
波台友即刻喺呢度屌柒關蛇轉移視線呢班友平時就假膠,國家需要佢時就出動
仇狗好心立即宣佈緊急情況

開台圍爐

你唔出火我驚你身體有事

繼續loop返啲舊野等條撚樣唔好過就岩
仇狗快啲答幾時還拖啦,比碌撚身邊人屌老母就屁都唔敢放一個,垃撚圾
已經feel到佢好撚嬲
又要開台屌泛民議助
全部反佢既人都係五毛泛民議助同熱狗
條木咀等緊我地講錯野再cap圖搵位spin,等多兩日啦
屌完一個又一個,仇狗已經filter哂啲正常人走,
淨返嗰啲益友唔係無自主能力嘅弱智小學雞,就係真心支持佢嘅無腦死忠,共狗,五毛
你想以理服佢咩? 佢咪又係動用佢嘅益友水泥隊去郁鳩你,好似家陣盧斯達同連登仔咁
條友比myradio馬評班老野屌,好似唔知尤達定lala
完全唔敢還手

有無人cap左
屌啊,佢堅咁講?我冇追一排

cls當年撐梁天琦陳浩天港獨,屌到熱狗死㗎喎
無錯,佢只係需要班無腦益狗童子軍盲撐佢搞個人崇拜。最好全部支持佢既人都係無腦,唯大灣駒說的是。

呢條友又係戇鳩
咁就叫搞鳩bonix...
你用追故模式睇我呢個post寫咩

已經寫左條友近排點過底
條友真係最大25仔
回力鏢又中
以前cap反仇言論圖都係興旺狗做開
依排竟然見jojo wu都頻繁咁做呢啲野
依條友嘅判斷力嚴重低下
冇人叫你一定要反仇狗 明明行埋一邊係最好
係要不斷cap圖撚仇狗鞋都唔知博乜
博有得分仇狗個啲課金?
你都係係咁先,真係做人做狗自己決定
出到街都會比人笑抬唔起頭
你有樣架,唔似得隻興旺狗咁唔出樣
冇諗過後果?

//無膽匪類仇思達,大造文章聲稱email咁樣算係撩鳩佢
但對係毓民身邊負責刨馬嘅尤達係直程屌柒佢都竟然當睇唔到
上年六月你抽得出黎講,尤達個post仲要九月又唔拎埋出黎講呀?
係咪又忍左尤達好耐呢?哎唷唷,怕得罪毓民呀?睇死你條撚屌冇出色揀易食嘅黎屌//
條友無自己諗法
一味淨係識做毓民隻跟尾狗
jojo wu係咪聲稱係熱時撈過條友?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞