其實大灣駒政治生涯已完

1001 回覆
336 Like 37 Dislike

大灣駒宣佈潑屎

早半年已經講左有朝一日會「忍左佢好耐」。

同碌撚忍左永續基本法好耐
選完先話唔認同一樣咋嘛

學足曬碌撚啲野,黑既講成白
仲有係

'我本來都無諗住出聲,點知你攪我都算, 點知你屌埋XXX'

果兩師徒次次清算人對白都唔改

當日佢屌中大email都講到好正氣凜然嫁

佢屌港大幫都係好癲 。 我唔明有乜嘢好分裂囉

其實好多嘢都唔明有咩好屌
我剩係個盧斯達出左一篇文咁大把
做乜仇仔可以咁激動想做死人地

唔反擊點哄得掂大灣區益友
淨係知你地幾班人日日屌來屌去好煩好戇鳩
屌完一輪乜都無做到但居然又各自有fans真係唔明
仲有啲名點解可以個個都咁中二病
咩叫仇思達真係姓仇定係點?
無敵神駒又咩料係咪精英大師啲朋友仔?
好似仲有幾個啲名都係咁上下,其實係網上用網名好正常,但點解搞政治活動時都要用網名好在佢地唔係叫千首觀陰萬佛潮吹
正式反面
有必要去到呢一步?
只因為碌撚同泡菜魚

2017年6月 仇狗幫堂主聲討熱狗逼癲堂主
2019年4月 仇狗。。。

無利用價值就一腳踼走你

所以食花生要好好記性,無記性就好危險架喇
碌撚已經唔係議員
冇政黨搞啦
呢個派別都仲可以分裂
真係得啖笑
為利益而分裂都還好
而家真係唔知為乜
當初有人話黃洋達咩申請政治庇護, 你神駒都話無證無據唔講. 講真我真係好佩服. 咁 Lihkg 呢到咁多人唔妥你, 你就話全部都係飯民分身打手. 有無證據, 每一個 user 逐個講證據係邊個, 咩打手? 

大哥, 呢個世界有樣野叫自由意志同立場. 唔妥你就係飯民? 同班土共任何人唔妥中共就係美帝走狗有咩差? 是其是非其非唔係口號黎架.

好多人本來鍾意聽你屌熱狗踢爆, 當初你踢爆鳩達按左層樓同超低價買入層樓. 之後退網大把人擔心你係咪受到壓力要滅聲. 但係一路走落黎見住你開始屌得亂黎, 文匯大公既魔鬼之吻你可以完全接受. 你知唔知好多人其實好失望?

你可能覺得, 唔撚啱聽既就係反我. 不如你記住一句 - 不招人妒是庸材. 你有咁上下地位人地先會屌下你, 重有無人屌廢陶?

既然你自己個台都自稱本土台, 咁人地監察你都無可口非. 泥水佬做門呀老友.
財神爺WOR

條友就係咁賤格,一反面就爆黑材料。
仲同佢行得埋嗰班人好自為之。

當日人社分裂已經好恐怖

大樣內部料流出討論區
呢堆野唔係高層唔會知
姐係同人合作第一日已經盤算點控制人攪死人

仇狗最鐘意儲起人啲黑材料做痛腳

大灣駒宣佈潑屎

正式反面
有必要去到呢一步?
只因為碌撚同泡菜魚

記得果陣佢話堂主有情緒病唔好搞人

留名佢之後笑堂主有情緒病
當日佢屌中大email都講到好正氣凜然嫁

佢屌港大幫都係好癲 。 我唔明有乜嘢好分裂囉

其實好多嘢都唔明有咩好屌

港大嗰班人根本就冇人乜人識, 人哋講下嘢都唔畀, 佢自己鍾意點樣隨風擺柳就點樣隨風擺柳
好似仲有幾個啲名都係咁上下,其實係網上用網名好正常,但點解搞政治活動時都要用網名好在佢地唔係叫千首觀陰萬佛潮吹

中出羊子
昭明公主
全霉大亨

中出羊子
昭明公主
全霉大亨

嘩屌
睇字都覺得尷尬

又係果啲我忍你好耐嘅fd

又係呢啲手法

既然覺得煩做乜重要入嚟打一大篇文扮中立?
正式反面
有必要去到呢一步?
只因為碌撚同泡菜魚

記得果陣佢話堂主有情緒病唔好搞人

留名佢之後笑堂主有情緒病

有益友笑緊啦
仇仔想屌盧斯達咪直屌囉
護主為名 屌人為實
成日擺碌撚上枱
到時原來碌撚同盧斯達係友好關係 炒左車就好笑

其實你唔明, 唔識嘅嘢可以唔入post,
好似你唔識財經你唔會入投資post
你唔賭波唔會入賭波post

你唔識仇思達但係會入仇思達post ?話人煩?

你係咪想我哋唔好鬧佢呀

就係覺得煩先入嚟屌下你地當發洩
你樓上晚晚裝修你都想用低音炮震佢啦
但係連登除咗出post屌你仲可以點
當初有人話黃洋達咩申請政治庇護, 你神駒都話無證無據唔講. 講真我真係好佩服. 咁 Lihkg 呢到咁多人唔妥你, 你就話全部都係飯民分身打手. 有無證據, 每一個 user 逐個講證據係邊個, 咩打手? 

大哥, 呢個世界有樣野叫自由意志同立場. 唔妥你就係飯民? 同班土共任何人唔妥中共就係美帝走狗有咩差? 是其是非其非唔係口號黎架.

好多人本來鍾意聽你屌熱狗踢爆, 當初你踢爆鳩達按左層樓同超低價買入層樓. 之後退網大把人擔心你係咪受到壓力要滅聲. 但係一路走落黎見住你開始屌得亂黎, 文匯大公既魔鬼之吻你可以完全接受. 你知唔知好多人其實好失望?

你可能覺得, 唔撚啱聽既就係反我. 不如你記住一句 - 不招人妒是庸材. 你有咁上下地位人地先會屌下你, 重有無人屌廢陶?

既然你自己個台都自稱本土台, 咁人地監察你都無可口非. 泥水佬做門呀老友.

人哋有成個大灣區潛在market
Wfc香港人點睇
個本土係指大灣區本土
仇仔想逼癲堂主
仇仔熱狗化了

就係覺得煩先入嚟屌下你地當發洩
你樓上晚晚裝修你都想用低音炮震佢啦
但係連登除咗出post屌你仲可以點

玩大啲約幾條友一齊燒書
仇仔想逼癲堂主
仇仔熱狗化了

根本呢班人就同一條腸出黎

其實你唔明, 唔識嘅嘢可以唔入post,
好似你唔識財經你唔會入投資post
你唔賭波唔會入賭波post

你唔識仇思達但係會入仇思達post ?話人煩?

你係咪想我哋唔好鬧佢呀

其實係咪你唔識字,睇唔到連登有個政事台
覺得你地日日係時事台開私怨post唔屌得?
死戇鳩仔
仇仔想逼癲堂主
仇仔熱狗化了

根本呢班人就同一條腸出黎

歷史在笑
仇仔想屌盧斯達咪直屌囉
護主為名 屌人為實
成日擺碌撚上枱
到時原來碌撚同盧斯達係友好關係 炒左車就好笑

又唔係第一次炒車
韓國瑜都炒得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞