其實大灣駒政治生涯已完

1001 回覆
337 Like 37 Dislike
當初佢屌熱狗我會支持,但只限於屌熱狗。
大灣駒條仆街個底太花,鐘意搞個人崇拜。係要小心提防呢條友。
如果大灣駒話YouTube有廣東人藍絲留言支持佢都控制唔到架,可以點駁?
所以咪要批鬥啲真係有料嘅人,唔係點保住自己市場
益友精選回應
Samuel Law 睇排名個個㩒google play/app store都睇到啦,唔通咁又代表裝咗?
Andrew Lei 黃尸狗屈人都唔識笑撚死人咩
Yan Ting Lam 連登嘅政事台就係呢無謂人無謂嘅謾罵 香港咁鳩柒多正經事 撐港獨嘅關蛇做緊咩?關心左未?熱狗仲唔去宣傳永續基本法?
Wesley Cheung 我地神駒直播有2500人,佢地個d垃圾論壇分分鐘連2500人都冇,全部都係何俊謙同販民議助既分身
巴打搵多啲舊圖binc,好精彩
MON緊POST嘅益友攝高枕頭諗清楚自己支持緊咩人啦
最多無謂嘅謾罵就係喺仇狗個本土台度
咁又係既,大灣駒有埃及益友加持,多人過連登都好正常。
重點唔係控制,係啲言論會吸返立場相近嘅人,例如本土派會唔會聽一個日撚日屌鳩所有非建制派(包括本土派)嘅台??

咁咪顯示到大灣駒嘅言論啱支那藍屍聽囉,連毓民都淨係會有支那支持民主嘅人聽,但大灣駒已經吸引到全新嘅客群
其實係乜水
大灣駒就係靠謾罵起家,屌你老味豬隊友。
屌連登黃屍

btw yan ting lam係咪同時屌緊大灣駒?
仇斯達 fb越嚟越似CY fb
仇思達 fb越嚟越似CY fb
完全唔明呀Lam Yan Ting講乜
首先,呢個post重響時事台,唔係政事台
第二,關蛇做緊咩我唔知亦唔想知
第三,永續基本法已經響16年宣布失敗,5區得一區當選,點去授權民意爭取刪取2047大限+永續基本法
吸全新客源都唔容易架,佢要同支那飛機片,港人港地,周融豬報爭飯食
果班youtube戰士絕大部分係大陸正式錄用公務員
廣州佬點知呢度叫咩台,正如我都唔知百度貼吧有咩具體細分
外來撈佬更加唔曉正體字

大灣駒當初屌鳩韓入中聯辦

而家有益狗係YouTube留言話入中聯辦係禮貌你又like,大灣駒其實你撐邊邊嫁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞