其實大灣駒政治生涯已完

1001 回覆
337 Like 37 Dislike
Jobless Chan醒呀,之前阿達同碌撚直屌講獨派都冇出過聲,唔係敢要比人清算
佢哋雙達唔係fd黎㗎咩
之前先一齊幫碌撚屌熱狗

依家本土派分鳩哂裂咁濟
即時展開反枱三部曲

碌撚反面首步曲:自己唔出面,等班馬仔出面,等睇對方會唔會認衰仔求饒

碌撚反面二部曲:對方唔求饒兼反擊,班馬仔加大力度屌人,形成一種時勢,將對方打成一個大罪人

碌撚反面三部曲:時機成熟時,碌撚:「我忍撚左你好耐!我隱忍不發!你就處處逼人!hshzg7$)($;;I;4)/&/$:&$:!,$/&-&
健筆呢個名毓民改俾佢,點知而家班益友話佢自稱健筆無恥
黃澤東不嬲善變
夠膽咪問下毓民捨得unlike未囉
都話呢個派別人士會因應碌撚既喜惡而有不同既待遇
所以對碌撚愈忠誠愈安全
仇仔就係狗相盡現果隻啦
myradio其實都宜家窄窄地, 祥哥D節目都跌曬watt

大灣駒咁擁抱中國,將個audience由本土青年人變左廣東人藍絲中年人就真係原型畢露喇
一週時事拍埋個垃圾法國佬,講嘢都未識,真係試聽咗一集就唔聽

紀陶啲神秘學觀點實在唔啱我taste

依家得返科學新知啱聽
躝出呢個POST啦撚樣
有無人知今日發生咩事搞到大灣駒咁大反應?
好明顯益友成日MON我地CAP圖比仇仔搞到仇仔情緒失控啦
法國佬真係好垃圾我聽左一陣都頂唔順
佢屌人時歡天喜地
人屌佢時呼天搶地
回力鏢又中
屌你想搞埋盧斯達
當初撐天琦,而家又話從來唔撐港獨,立場搖擺不定
佢唔係果type人,一週時事真係要搵岩既拍檔
不過我都仲有聽,台長分析國際時事既角度係其他網台比較少聽到
所謂益友報料
其實條友FACEBOOK係批鬥指揮中心
大陸駒開分身扮報料邊個屌自己,再CALL益友去攪事

報料其實PM都可以
支持大灣駒是其是非其非
大灣駒忍左佢好耐啦
根本條友都成日mon撚住嫁啦
堂主都搞,本土派仲有冇理論專家
所以我唔明仇仔仲有咩面目自稱本土,廣東本土啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞