其實大灣駒政治生涯已完

1001 回覆
337 Like 37 Dislike
條友永遠唔會選
世上只有爸爸好

太子爺只要狂攪死反對派
分兩單工程都唔止呢個碼
社運批鬥文化咪呢啲人做成
自己唔做屌到人化
立於不敗之地
佢監察得人,其他人一樣監察得佢
除非碌撚endorse佢,否則應該唔會去選。搞大灣台收課金仲好。
佢開頭都話自己做節目唔會出樣㗎, 而家咪又係突咗個龜頭出嚟。

做得好,有文匯報大公報支持, 識得食大灣區條維穩水。
遲下好似啲大陸網上打機紅人咁樣,郁啲就200萬觀眾, 鳩噏都有錢分
參選要有政綱,有政綱即係俾位人屌
億京地產啱啱又有個盤開啦
關SIR你諗下點改善形象先啦,成日連登亂咁衝出嚟柒,啲人一日到黑喺度話你嗰啲黑材料
條友當選就完全玩完
比我爆完條友唔敢屌中共,大陸人
販民一定搵記者夾,所以一定唔會選

做太子爺一星期開一日攪人就大把零用點會選
你覺得條友守時開會
我都有買,屹屹屹同粵難粵愛,幾中意呢類講粵語詞彙既書
但感覺佢真係變咗好多,由當初本民青同佢一齊屌熱狗,雙達一齊做節目個日我仲係現場,睇到佢而家要靠屌獨派黎取悅大灣人,唉...
我其實真係唔覺得大灣駒政治影響力有幾大.

掉番轉, 我覺得今次係佢計緊到底自己有幾多忠實fans, 多過真係貪果一萬幾千囉.
佢去選就冇得屌人收九萬八
Btw 一樣靠屌起家鳩達做埋區都選唔到
佢何德何能
樹敵咁多佢出街都可能要戴口罩
重有擺街站唔驚鳩達掃佢場報復咩
唔使唔開心
因為當日毓民都撐過本民青佢先撐
只不過呃到外人以為佢真心撐je
治標唔治本無永久身份證要按金咪少人睇醫生

依家比六位數讀書就有身份證睇醫生又平

班泛民為左選舉不擇手段

投張超雄都係有份害香港

區議會肯定大量比人dq

立會又一堆人無得選選完又係dq
有著數嗰時咪撐
當時話撐係想搏人信熱普城係本土派je
點知游b一同毓民撞區咪屌到本民青化囉
仲屌埋梁天琦唔幫射撚滿站台
以前袁文傑講波我集集追
大灣區重成日鬧泛民屌票
係仇搞熱狗之後
堂主自從冇係Myradio做節目之後第一次係FB做LIVE傾計
講得好撚清楚理解黃毓民前期處理熱狗發顛清算
有comment問堂主有冇怪黃毓民冇第一時間出黎support佢
堂主都講到明冇,仲話黃毓民都冇野可以做

怨怨怨,怨你老母咩
煽動班友,邊班啊,比兩個名黎?
點撚樣煽動啊,寫文定開live定現實見面講啊?
佢唔係話自己唔係本土派咩…之前比人屌佢淨係屌熱狗唔做實事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞