其實大灣駒政治生涯已完

1001 回覆
336 Like 37 Dislike
仇仔想屌盧斯達咪直屌囉
護主為名 屌人為實
成日擺碌撚上枱
到時原來碌撚同盧斯達係友好關係 炒左車就好笑

條友開火前計好曬數,有著數先會做野。條友玩呢啲計算賤招係好撚勁,同埋係仇狗先咁撚得閒搵人黑材料開火。
總之都係唔會投比泛民
當初有人話黃洋達咩申請政治庇護, 你神駒都話無證無據唔講. 講真我真係好佩服. 咁 Lihkg 呢到咁多人唔妥你, 你就話全部都係飯民分身打手. 有無證據, 每一個 user 逐個講證據係邊個, 咩打手? 

大哥, 呢個世界有樣野叫自由意志同立場. 唔妥你就係飯民? 同班土共任何人唔妥中共就係美帝走狗有咩差? 是其是非其非唔係口號黎架.

好多人本來鍾意聽你屌熱狗踢爆, 當初你踢爆鳩達按左層樓同超低價買入層樓. 之後退網大把人擔心你係咪受到壓力要滅聲. 但係一路走落黎見住你開始屌得亂黎, 文匯大公既魔鬼之吻你可以完全接受. 你知唔知好多人其實好失望?

你可能覺得, 唔撚啱聽既就係反我. 不如你記住一句 - 不招人妒是庸材. 你有咁上下地位人地先會屌下你, 重有無人屌廢陶?

既然你自己個台都自稱本土台, 咁人地監察你都無可口非. 泥水佬做門呀老友.

人哋有成個大灣區潛在market
Wfc香港人點睇
個本土係指大灣區本土

咪好似你咁囉
中國教席
澳門身分證
買中資股
用中移動
仇仔想屌盧斯達咪直屌囉
護主為名 屌人為實
成日擺碌撚上枱

條友開火前計好曬數,有著數先會做野。條友玩呢啲計算賤招係好撚勁,同埋係仇狗先咁撚得閒搵人黑材料開火。

我就唔信有人咁神心義務做呢啲三煞位
仇仔熱狗化
仲有邊個可以治佢?
Mola mola
總之都係唔會投比泛民

「唔投泛民」同「唔buy大灣駒」可以並存

大灣駒宣佈潑屎

邊有人話佢泛民
係咪被害妄想

真係冇乜人話佢係泛民, 話佢五毛嘅比較多

越嚟越似
仇仔想屌盧斯達咪直屌囉
護主為名 屌人為實
成日擺碌撚上枱

條友唯一計錯係話羅37選到就離開香港
兜得好撚柒
仇仔想逼癲堂主
仇仔熱狗化了

大灣駒本身已經係癲狗
退網未
仇仔想屌盧斯達咪直屌囉
護主為名 屌人為實
成日擺碌撚上枱

條友唯一計錯係話羅37選到就離開香港
兜得好撚柒

又係時候重溫下
仇仔想屌盧斯達咪直屌囉
護主為名 屌人為實
成日擺碌撚上枱

我就唔信有人咁神心義務做呢啲三煞位

條友小氣到好似啲女人咁
其實呢班人私底下會唔會求和而不同?
點解一黎就反哂枱?置諸死地果隻
覺得同呢種人做friend真係食得屎
好擔心堂主身體
又比班惡勢力欺凌

先前大灣駒扮正氣反校園欺凌呃C9支持
現在就爆黑材料

咩唔係論點對駁咩
退網未

彈出彈入

共產黨模式

不同即死
好擔心堂主身體
又比班惡勢力欺凌

現在就爆黑材料

咩唔係論點對駁咩

會有師奶聽架咩?
好擔心堂主身體
又比班惡勢力欺凌

現在就爆黑材料

咩唔係論點對駁咩

堂主就慘,文人一個都被隻癲狗咬
好擔心堂主身體
又比班惡勢力欺凌

現在就爆黑材料

咩唔係論點對駁咩

會有師奶聽架咩?

有,有C9 PHONE IN
班人平時唔上討論區仲好呃

見到呢啲人就知點解香港政治搞到咁撚樣,合作時就搵人醜聞,無利用價值就話忍撚左你好耐

見到呢啲人就知點解香港政治搞到咁撚樣,合作時就搵人醜聞,無利用價值就話忍撚左你好耐

條友呢啲手法真係好撚仆街
跟本一開始就有心過人一棟
連登好似第二個世界咁

仇仔唔屌教主撐韓國瑜真係第二個世界既人講真佢咁多仇家,一定個個係泛民咩
差唔多跑包尾

https://racing.hkjc.com/racing/information/chinese/Horse/Horse.aspx?HorseId=HK_2018_C018&Option=1
邊有人話佢泛民
係咪被害妄想

真係冇乜人話佢係泛民, 話佢五毛嘅比較多

越嚟越似

堂主係話佢啲邏輯好似泛民,佢就捉住一兩隻字鳩屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞