其實大灣駒政治生涯已完

1001 回覆
336 Like 37 Dislike
又扮盲
之前先有巴打cap左圖 佢叫仇手下留情
有無巴打揾到張圖?

駁唔到

不得不承認關sir智商係有小小低
屌你班反關蛇返其他post屌啦⋯

關呢度乜事呀?

因為關SIR太多野可以屌
益友專搵啲易屌既人屌左先

專心屌仇狗,其他唔係呢個post要傾既野

我地都想條柒頭死返去自己po
https://vocus.cc/indiehongkong/5cb18d88fd8978000132eb68?fbclid=IwAR3h3eQDj1J1iivPBi8o9q7GLKRMwG-BvZj5zOBnK4SGtOjcr7-L4Dc8BVM

篇文睇過一次,好似暗底話毓民話本土派無論述,晚清有軍隊都俾人推翻,但篇文真係好似冇講點做,有啲叫人出去死嘅feel喎,而泛民中人,有邊個好似大灣駒咁話有軍隊香港點獨立?

唔係,佢針對大灣駒又用翻當年左膠屌本土果套有解放軍唔好激嬲支那論
由頭到尾一隻字都無屈大灣駒係泛民,大灣駒佢果套理念係地方有駐兵乜都唔駛做等運到比左膠更保守

篇文係16年本土派同泛民爭論果句唔好激嬲共產黨
估唔到今日都重要拎翻黎講完全無進步過
陶傑咁多年本土立場始終如一,反而好多當日自稱本土都變晒。
https://youtu.be/oXQVVSRE73E?t=17m10s

好多當日自稱本土都變晒

YES, 好多投機主義 AND/OR 意志不堅

誤會咗喇大家
詩集嚟

近似和歌?
賤種關狗想反cup人你都係收收皮先啦垃圾低等生物

關蛇內心好受傷,比仇思達批死發唔到圍
唔甘心 又唔抵得
你個死賤種關SIR,你#499講乜撚嘢,好心你咁易搞到個po騎劫就出少句聲啦,仲要留句咁嘅言,黃毓民得罪你啲咩?故意講呢啲說話?
因為關SIR太多野可以屌
益友專搵啲易屌既人屌左先

專心屌仇狗,其他唔係呢個post要傾既野

我地都想條柒頭死返去自己po

咪理佢咪得囉⋯⋯
focus

誤會咗喇大家
詩集嚟

近似和歌?

真係睇堂主啲文好過
就算班益友唔攪關SIR
一樣會郁其他反大灣駒的人攪分化同SPIN

熱狗水泥隊招數

上面有人話佢撐新移民、撐廣州音正統

撐廣州音冇問題,屌人有懶音都冇問題,最大問題係話香港口音就係等於懶音又借啲意屌下香港民族個下乞人憎

仲話台灣要去中國化就要棄漢字。
美國人:???
熱狗,黃教,大灣駒做野手法完全一樣
關蛇好心你收一收皮啦,你講埋啲咁低質素嘅野搞到俾對家捉住黎放大
你個死賤種關SIR,你#499講乜撚嘢,好心你咁易搞到個po騎劫就出少句聲啦,仲要留句咁嘅言,黃毓民得罪你啲咩?故意講呢啲說話?

而家咪俾大灣駒果邊捉住黎放大,話佢豬隊友真係無錯

關sir真係成事不足,敗事有餘
就算班益友唔攪關SIR

熱狗水泥隊招數

各位睇路呀
就算班益友唔攪關SIR

熱狗水泥隊招數

都話左架啦
今日既仇思達就係昔日既黃洋達
主要負責係網上主導輿論同剷除異己
當日仇思達屌柒黃洋達既惡行你估黃毓民唔知咩
黃毓民不嬲都好識玩網絡引導輿論呢味野架啦
而今日既益友就係昔日既熱血水泥隊
專門係搭雞棚做聲勢打擊異己
要做本土派最話到事既人 話一就一話二就二
總而言之就係要確保黃毓民呢個神話永不幻滅 供人崇拜
邪教就係邪教
就算點分裂落去都係邪教

關sir真係成事不足,敗事有餘

碌撚唔係話台灣冇獨立空間因為而家已經同獨立冇分別咩
仇仔做乜唱反調?

黃毓民成日引用蔡英文:台灣是主權獨立國家,她的名字叫中國民國。
仇生又炒
就算班益友唔攪關SIR

熱狗水泥隊招數

都話左架啦
今日既仇思達就係昔日既黃洋達
主要負責係網上主導輿論同剷除異己
當日仇思達屌柒黃洋達既惡行你估黃毓民唔知咩
黃毓民不嬲都好識玩網絡引導輿論呢味野架啦
而今日既益友就係昔日既熱血水泥隊
專門係搭雞棚做聲勢打擊異己
要做本土派最話到事既人 話一就一話二就二
總而言之就係要確保黃毓民呢個神話永不幻滅 供人崇拜
邪教就係邪教
就算點分裂落去都係邪教

一樣靠人多滅聲
關蛇好心你收一收皮啦,你講埋啲咁低質素嘅野搞到俾對家捉住黎放大

不過果位留言既益友講得好,D廢物好鍾意圍住教主轉

冇所謂, 兩邊都係冇影響力, 咪等佢地狗咬狗囉.
碌撚個仔吸毒係事實
講佢個仔吸毒就係圍住佢轉既話
益友而家係咪圍住關蛇轉呀
唔好成世活喺關蛇陰影下啦
屌那星成日講埋啲廢話
教好啲個孫呀碌撚
喂JOJOWU唔好無視其他論點淨係CAP關SIR D低質留言啦,個POST又唔撚係關SIR開,關SIR入黎抽水架咋
仲有阿關SIR你咁廢就出返去,唔好係度拖後腿好嘛
JOJO WU HELLO
碌撚個仔唔講得咩?
點解唔講得呀?
屌你老母啦關蛇何俊謙,你條撚樣唔好出黎搞破壞la
講啲嘢又低水平,成日都俾位班仇狗粉入
你講黃毓民個仔把撚咩
出少句聲啦仆街
唔撚怪得啲人話你唔係豬隊友就係中共嘅鬼
特登將D嘢整臭曬,屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞