其實大灣駒政治生涯已完

1001 回覆
337 Like 37 Dislike
咪同熱狗支持者一撚樣
條友係高登年代已經臭過屎坑。當年深潛一排,跟住痴埋碌撚尻達,攪退聯令自己返生,之後全力幫碌撚尻達追擊民主派。

追擊失敗後,改痴碌撚博做靈童,全力追殺尻達。

到尻達做過街老鼠,佢冇晒利用價值,就全力奶共。可能佢發現自己班益友,大部份係雙非蝗童掛
唔知堂主會幾時開條撚樣波
關囝一撚樣除左鳩叫乜都唔識
絕對同意
冇記錯佢係0708年考AL(貼過張証書出來),依家應該都成31歲, 31歲冇自己正職, 仲走去讀書,都唔知係咪收維穩費。

政府吹邊一邊風去就企邊一邊。
佢做嘅大部分嘅嘢都係表面屌泛民,實際上支持緊政府。
hktv集會叫人散水, 佔領階段叫人唔好沖, 叫人散水, 分裂學聯鬧爆學聯, 熱普城興起時搞分裂,支持 梁天琦港獨派, 政府反港獨派時分裂港獨派。 忽然反對港獨。 反對梁天崎。
依家做埋理性歸中派搞大灣區融合, 我是廣州人。 模糊化香港本土特質。

基本上政府吹咩風向,佢就企喺政府嗰一邊。
寫文屌柒佢
咪繼續屌囉

講咁撚多野 人哋唔參選 參選未收到佢皮囉

人哋連政治生涯都冇 又話人哋生涯已完

你班要參選嘅仆街睇撚住好過啦
泛民 咁多年以來根本就冇用過關鍵一票去做嘢,不過佢地一樣有其他議題
深潛一排等風聲無咁緊,啲童子軍唔記得佢啲柒事又黎過
有開始過咩

果陣高登電台個名已經臭到仆街
佢立場係搖擺不會,風吹邊邊擺邊邊
仇狗話無證據叫人唔好屈佢收老共錢
自己又放D益狗上黎屈人泛民打手
喂我而家話泛民死全家,仇狗死全家,五毛死全家,仲有無得屈?
明㗎啦 算撚完之後去日本旅行吖嘛
依家啲泛民打手真係低質
要去圍一個唔撚參選嘅傻仔
好多童子軍唔知佢啲柒事
佢話撚咗退出網絡世界添, 兩個星期就返咗嚟啦
達哥最初都同你講話唔賺錢,咪又係俾我踢爆佢暗地裏接廣告。
會屈你想做本土大台(睇睇樓上數字人講乜)
爭乜撚
以為自己真係本土大台?
大灣區大台就有佢份
屌鳩佢就係爭做大台?
隨時係共諜
你講到佢咁撚戇鳩 做咩咁留意佢啊

你都唔會見到有人屌何志光啦係咪?
本人表示從來唔知大灣駒開始過佢嘅政治生涯
得撚閒做本土大台好似佢咁日日對住個直播人數打飛機咩
不務正業左痴右痴,開頭話唔撚收錢,講到尾又係叫人入錢入錢入錢
你睇番條友曾經捧過的益友,仲有無打上去
香港無野多,就係ON9多

一批清醒左就成為脫益者,但永遠唔會炮轟個邪教
仇狗講到D泛民左膠獨派咁ON9,又做乜咁留意佢地成日開台屌柒佢地呀
所以話你班益狗真係無撚腦,同仇狗一樣回力標中完一次又一次
脫益者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞