其實大灣駒政治生涯已完

1001 回覆
337 Like 37 Dislike
收到風
早前販民比神驅屌到一仆一碌

販民見勢色唔對就馬上全家總動員
搵反達做白手套

企圖抹黑同人格謀殺大灣區 想藉此貶低神區認受性

知道黎緊區選同立法會 神區一定會重炮轟炸販民

怕有閃失 先下手為強 賤到呢
回力鏢
jojo wu 快啲cap圖俾大灣駒睇啦,我地成班益友信曬大灣駒嫁。
大灣駒咁正氣一定無可能呃我地課金,希望大灣駒出手串到班泛民議助/熱狗一棟都無!
之後跌左view佢唔撚再提啦~
反達狗慘比人當做condom 利用
選舉後你地就無價值了
大灣駒繼續忍住先,時機一到就一劍封喉!
大灣駒係我地益友既明燈,無可能會中回力鏢既!

圖已 Cap

難怪仇思達會不斷攻擊你

為人,私生活,行事係唔同既野
堂主心諗乜,冇人知,除左佢D襯家我諗都冇人想知
佢私生活係點,影相定去旅行,飲藍妹定飲威士忌,聽張國榮定聽蔡楓華,同佢寫既文冇關係,除非係中X辦直接比錢佢買機票訂酒店買鏡頭菲林,唔係我冇興趣探究
四眼係社運圈食女,坦白講,充其量話佢私德品行有問題,其實與佢行事都冇乜大關係,佢柒係因為擁抱熱狗,玩清算,充大頭,柒到無輪
仇思達用支付寶微信支付定master visa,放假去九州定廣州,其實唔關大眾事,唔洗同人交代

但堂主咁多年寫咁多文,受佢影響啟蒙既人之多寫包單係香港90後頭三名
本土第一健筆係其他人封既,除左蒸魚安我從來冇聽任何人自稱過
話堂主要爭話語權,爭做第一人,爭黎做咩?
堂主擺明唔係行動派,又冇政黨背景,更加冇打算出黎參選。仇思達你講佢爭,係以己度人。因為你自己就係要靠凝聚支持者黎以壯聲威,圍爐自得其樂,而堂主唔需要,因為佢除左SOS外仲有寫緊台灣上報既評論,佢既價值唔係靠一眾網絡群黨,係佢言之有墨,所言有道。
你話你是其是非其非,不偏不倚,我完全睇唔出。你屌熱狗,插泛民,到而家借堂主諷港獨,全部都係陣營掛帥。你自己睇下cap圖,你對其他人就窮追猛打,對黃毓民就視之不見,係對人不對事。堂主從來冇針對黃毓民其人,只係就黃毓民既觀點加之批評,係坦蕩蕩既辯駁。相反你無視其他人既觀點,只係一味無限放大枝節,東拉西扯,旁敲側擊,單單打打,人身攻擊,高下立見。堂主亦唔會一竹篙打一船人,因辯攻擊他人,直接話某某人為首之流全部都係戇鳩仔傻閪冇腦。

唔計你敗走高登,你本土台都叫成功過,2016立法會選舉果陣有一萬人睇你live,到你之後屌熱狗,再屌泛民hea做扮工渣流灘,係因為你屌得有道理,但你想郁堂主?你唔好忘記,堂主冇收課金,冇賣產品。佢既受眾係會用時間睇佢長文既人,有獨立思考能力,唔係大聲講,大聲笑就有用。我唔敢講堂主高明清高過你好多,但你想砌低堂主既,請你寫文章B&W搵篇堂主既文逐個point反駁,再提出你既高見,而唔係拎D無關痛癢既野圍爐取笑打飛機。
仇思達仲話唔會理連登

痴線我又冇收錢冇承諾嘅
去邊講咩關佢撚事咩
一個人係利益面前係變得好快,係為錢?定係為支持率?
當日點樣屌熱狗出D無謂Tee,杯,言猶在耳
當日話自己個台成本係一條lan線,永遠都唔會收課金,又唔會要「益友」供養,唔會借做網台搵食,如果有日淪落到呢一步,寧願唔做,大把人記得。
屌林盧上D100
咁而家關sir同獨派上Myradio做嘉賓做主持
點計?
有冇我佢個個status都會落我全名架啦
放心,他已經 Cap 咗圖

當初大大聲話唔收課金,到而家出名信片收錢,真係好醜怪。
jojo wu快啲cap埋樓上段野等大灣駒一次過回應,大灣駒一定串到你班熱狗一棟都無!
一百元五張明信片要收五千課金

戰鬥碗同好人卡有咩分別
仇思達已經開名屌盧斯達

為抽政敵水,衰到侮辱罕見病患耆
呢條友同陳4一樣
靠做傍友去享受榮譽感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞