其實大灣駒政治生涯已完

1001 回覆
336 Like 37 Dislike
用返大灣駒logic
其實全民制憲五區公投都係鬥唔過解放軍

何俊謙又開咗結界,所有駁唔到嘅post一律當睇唔到

你當關SIR係垃圾唔緊要,咁你係咪仇粉先?

做乜撚,咪話咗俾何俊謙屈係仇斯達好撚侮辱
又唔係唔知自己得罪人多,你估反你就一定係佢啲益友咩

因為難,所以唔做了
好好既論述呀

咁講乜都唔駛做。坐喺度等23條

佢唔做都算
不過可唔可以坐定定唔好搞分化
原本個post好好地一齊反仇大合唱
點知關蛇一gut出嚟就破壞晒

關SIR都係仇狗屌佢在先,有私怨佢先屌埋一份,之前又唔撚見佢走出黎屌
佢而家入黎令到D反關SIR果班都走埋入黎阻住討論
我反仇都覺得仇狗對關SIR D批評唔錯得哂,關SIR自己反省下啦

本身佢仲求仇斯達鬧少兩句
原本個post好好地一齊反仇大合唱
點知關蛇一gut出嚟就破壞晒

關SIR都係仇狗屌佢在先,有私怨佢先屌埋一份,之前又唔撚見佢走出黎屌
我反仇都覺得仇狗對關SIR D批評唔錯得哂,關SIR自己反省下啦

從來都唔求人
何況係大灣區人

從來都唔求人
何況係大灣區人

你同佢都係大灣區人姐,做咩係咁label人哋姐
因為難,所以唔做了
好好既論述呀

佢唔做都算

"喂,出嚟駁下"

佢駁唔到果d人都俾佢block鳩咗啦

有冇得講吓點解
假假地都叫引入港獨思潮,都俾中國香港政府打壓
我諗點仆街又冇貢獻都唔及個大灣台掛

追咗你兩個post,連續俾你屈咗兩次係仇斯達
跟住追到你駁唔到就轉場再圍爐
請問你敢答覆以下呢幾個質疑你能力、立場同誠信嘅point未?

搞輪椅阿伯敗走:無啦啦搞人關咩抗爭事?仲要live住嚟出醜,話你曲線令人覺得獨派on9都不為過

唔理其他在場請願人士發茅:你話owan li屈你,咁你講到你個版本嘅成個故事未?唔係揀論點駁呀,係喺你嘅版本度講成個故事出嚟

上d100、接受01訪問:咩叫「嗰晚佢哋都係討論件事,唔好咁小氣」?咁毒果、仆街01間唔中啲良心報導你係咪都要去吹奏埋?係咪01未夠鐘發功嗰陣,佢就係「有利用價值」?咁你平時又屌人睇01?仲有,俾你屈係仇斯達,小你器你應份

何生咁得閒話人大灣區,諗好點駁未?
碌撚唔係話台灣冇獨立空間因為而家已經同獨立冇分別咩
仇仔做乜唱反調?

從來都唔求人
何況係大灣區人

你唔係咩 澳門身份證

佢唔做都算

"喂,出嚟駁下"

開個新假account
碌撚最有論述啦好未
碌撚唔係話台灣冇獨立空間因為而家已經同獨立冇分別咩
仇仔做乜唱反調?

仲有其他講法吧?比如台灣宣佈獨立,咁喺中國嘅台灣人點?

佢唔做都算

"喂,出嚟駁下"

所以堂主唔理佢係對的
仇仔主張唔好搞抗爭要等運到
其實佢本人真係等緊運到
佢等緊碌撚兩腳一伸收納哂佢啲支持者想做碌撚2世
但我睇佢言行都好一致
會唔會俾熱普城水咗信全民制憲
而家應該係污點嚟

選個晚仲拋個身出黎直播食陳根記,無得兜啦呢單

係柒咗
但我睇佢之後港獨立場堅定
我覺得又可信嘅

關sir真係on9架喎,唔係人哋抹黑你
關sir死返你個po 回應左我地d問題先啦
其實佢本人真係等緊運到

其實鳩達當初都想咁做
不過佢選極都輸
EQ又差唔忍得
鳩達如果當初繼續做忠誠的狗應該唔會搞到咁霉
其實佢本人真係等緊運到

其實鳩達當初都想咁做
不過佢選極都輸
EQ又差唔忍得
鳩達如果當初繼續做忠誠的狗應該唔會搞到咁霉

大灣駒應該難啲,淨係識搞私怨花生,一啲時政評論都唔識
選個晚仲拋個身出黎直播食陳根記,無得兜啦呢單

係柒咗
但我睇佢之後港獨立場堅定
我覺得又可信嘅

關sir真係on9架喎,唔係人哋抹黑你

聽就聽得多人話陳浩天仆街
但就冇一個人真正講到個原因出嚟
有咩原因令你哋覺得佢仆街不如你哋快啲講
等我思考吓
如果碌撚個仔生性
咁佢就唔駛收咁多個靈童啦
屌那星走去吸毒
共產黨拉佢去坐監幫碌撚教仔

從來都唔求人
何況係大灣區人

又扮盲
之前先有巴打cap左圖 佢叫仇手下留情
有無巴打揾到張圖?
如果碌撚個仔生性
屌那星走去吸毒

如果碌撚個仔生性
屌那星走去吸毒

老豆反共都夠膽去中國吸毒
其實大灣駒因為堂主邊篇文或言論而發咗癲又清算堂主一次?

https://vocus.cc/indiehongkong/5cb18d88fd8978000132eb68?fbclid=IwAR3h3eQDj1J1iivPBi8o9q7GLKRMwG-BvZj5zOBnK4SGtOjcr7-L4Dc8BVM

篇文睇過一次,好似暗底話毓民話本土派無論述,晚清有軍隊都俾人推翻,但篇文真係好似冇講點做,有啲叫人出去死嘅feel喎,而泛民中人,有邊個好似大灣駒咁話有軍隊香港點獨立?

唔係,佢針對大灣駒又用翻當年左膠屌本土果套有解放軍唔好激嬲支那論
由頭到尾一隻字都無屈大灣駒係泛民,大灣駒佢果套理念係地方有駐兵乜都唔駛做等運到比左膠更保守

篇文係16年本土派同泛民爭論果句唔好激嬲共產黨
估唔到今日都重要拎翻黎講完全無進步過
陶傑咁多年本土立場始終如一,反而好多當日自稱本土都變晒。
https://youtu.be/oXQVVSRE73E?t=17m10s
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞