真男人一定噴香水+香水點評 (3)

1001 回覆
21 Like 38 Dislike
我係海港城penhaligon 試左先
用左cream茶身再噴係咪會keep耐啲架?
我覺得有限
係隻香水本身問題
想出味啲,YouTube有介紹
search "projection beast mode fragrance"
用開bleu de chanel

而家夏天想轉dior sauvage edp試下好唔好?同埋賣緊幾錢?
識買一定買Tom Ford 香得嚟又特別
巴打意思係用完隻無味止汗劑 再用香水?
我覺得係,經濟之選

名牌香水止汗劑酒精大勁,好乸。效果又麻麻,味好淡。我覺得將呢2百幾買多支香水好過
有邊隻香水夏天好? 見上面好似有唔少巴打提過very cool 但話好快散 edp果隻?
有無巴打用過下面呢兩隻?last 得耐唔耐?

唔止中文差,直頭係書少讀𠴱隻。
邊個教咖?
我係 comme 香水控,咁耐以黎都未轉過第二 d 牌子,而下面枝 mmm 就貪佢個樽靚,但陣味本身都唔錯。
CDG同MMM係咪得IT有?
可唔可以形容下大約係點
陣味以花同木為主調幾 fresh 幾夏天,試聞第一個感覺幾討好同冇咁公廁。
comme 既話 IT 間間擺既貨都唔一樣,有 d 直頭要問佢先向 store 度搵出黎,so far 雪廠街都係一樣唔係所有都 show 出黎要問佢先搵,mmm 就 IT 同 shop 就一定有。
驚唔驚似巴基
用緊Prada L’homme真係好正,就算夏天用都ok
有冇人試過ffern嘅香水
唔會 今日用edp 室內都唔會太勁
反而如果今日用very cool就太勁啦 自己都頂唔順
因為出面太熱 very cool會散得太大 隻味仲勁過edp
有無人試過Bon100香水?? 好似7xx 200ml好抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞