真男人一定噴香水+香水點評 (3)

1001 回覆
21 Like 38 Dislike
想問下Selfridge 買完香水點樣運返黎?有咩集運推薦
pen 記 棕櫚
有無啲啱男仔用嘅香水係甜甜地
mmm soul of forest
想問下巴打,如果送香水比你會唔會覺得反感,多撚事?(利申曾經係情侶)

鍾意個個男仔噴個啲就係包頭呀星飛弗既古龍水,勁攻鼻同"孽"眼個聞到我次次都忍唔住大叫好撚臭,想問下有無推介?(你女朋友或者女性朋友話過香既)
除左指定牌子去返指定鋪之外,想問下有無其他除左sasa 卓悅個啲多選擇既鋪頭?定都係去返呢兩間?

Btw 巴打們經過可以去試下the body shop white musk$299 (100ml)
唔知有無變價錢

呢隻好似Johnson b 爽身粉味
本來完全無特別情感,普通朋友only
但聞到個一刻我拳頭都硬哂勁想撲鳩佢索
巴打們點睇 tous intense?
泰國買咗兩盎Playboy deodorant body spray
用緊隻john varvatos artisan
成日喺頸每邊各噴兩下
手腕又各兩下
但啲Frd都係聞唔到係咩事
同埋究竟噴完應唔應該兩隻手搓下佢
或者壓下佢?
呢隻係好快散味
再加上香港夏天潮濕又熱,個味仲難出
fd 係女就叫佢哄埋啲聞
仔的話唔駛理佢

artisan 係淡香水
設計係咁
有人話 artisan plus 會長久啲及味出啲
但個味同 artisan 有唔同
自己可試下

另外,千祈唔好搓下佢或者壓
咁搞散味散得仲快
最好係平均地噴,乜都唔好搞
另外,你皮膚太乾的話味亦會走得較快
所以可以搽咗潤膚膏之類先
會有少少用
次次用香水用到67個鐘條頸就紅曬點算?
有冇人用開atelier cologne可以講下?
ching我前排又係冇留意,應該係擺香水嘅地方俾太陽曬到,一枝bleu de chanel同一枝boas bottled報銷咗,冇晒味。

而家我都新買咗枝dior sauvage edp,好似收黃金咁收入櫃

所以擺香水真係要小心
用開Versace隻classic Eau de toilet. 幾fresh 不過last 唔到好耐 so sad之前跌爛咗個樽
好香, 但好快散
有3枝喺手, pomelo paradis, orange sanguine 同cedrat enivrant
我都覺
用緊clementine california 有支pacific lime未開
但又懶補噴
夏天2個鐘就玩完
LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞