真男人一定噴香水+香水點評 (3)

1001 回覆
21 Like 38 Dislike
今日用左chanel ,真係好公廁
但實無死,幾多女都鐘意
不過見噴左好耐,想換過枝噴下
White suede持久度如果 我覺得隻味幾舒服下
買了 雖然好貴但真心正。
冬天用一流
持唔持久?我都有支venetian bergamot
有冇人用過montblanc explorer
sasa聞過幾香
個樽幾型
表現一定冇savage 咁好, 但係都可接受
我個枝又係用到一半無咗味
soleil blanc點睇
剛剛買左枝burberry weekend, 都幾清新
呢隻噴過tester 好淡散得好快
見幾fresh 所以買左,300 唔洗,咪買枝玩下
終於買咗YSL隻Y. 女友話好女人feel
用緊
好快散2-3個鐘都盡

聽朋友講可以噴前搽啲vaseline or body lotion
咁會last耐啲

唔腥wor
有啲巴打聞唔慣苦橙味?
有冇手足用呢隻?
聞過開頭wow,中段苦,尾段唔見咗,手腕前後3個鐘
有呀但暈水生調 如果接受到都幾岩斯文後生仔用
jo malone 葡萄柚
邊到有Jean Paul gaultier d香水試
想問 d香水係咪唔曬到

沒留意屋企西邪

好似曬到冇哂味咁 跟住chok左幾下

好少整到支香水壞左咁

用開 dior edp個隻

想好近身既人聞到 擴散度有少少 但又唔好太多

應該點噴好?
新手買左trussardi black extreme+uomo
幾鍾意依隻又唔太老
「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞