真男人一定噴香水+香水點評 (3)

1001 回覆
21 Like 38 Dislike
Btw, 睇review都話佢有少少似太陽油味,你覺唔覺
Selfridges 支野白色但話係edp
有無伏?
有少少既 btw last到6個鐘左右
用開Tom Ford幾支,
Mandarino di amalfi , Tuscan Leather , Oud Wood , Fucking Fabulous
Tuscan Leather不得了,香之餘噴兩下last成日
但真係好L貴窮L要慳住用
睇左一睇佢果支係黑色黎,真係有啲平,未用過個網唔知
佢係黑色透明,張圖影得衰似白色
我都係攞咗sample無買,ba幫我噴埋喺手臂,隻味幾fresh幾啱夏天用

利申係fans做埋member,間中收到email去攞sample
我試左 唔係好吸引到我太fresh
感覺似廁所味既朋友
都係tam dao最得我心
潮濕落雨噴好好
我都缺左member
做左member
有無師兄用緊COACH
想問下 適唔適合夏天用同埋持唔持久?
開頭見到主打薄荷會以為似牙膏味

可能我去試嗰日咁啱好悶熱好焗,所以聞到fresh味就覺得幾正,同埋陣味有啲似曾相識
Tam dao 好好聞,但同我唔襯用開l’ombre
terre dhermes
我都係Tam Dao

Minthe我聽佢brief話係shaving cream味之後就頂唔住
不過夏天應該fresh嘅
成日係街行行下聞到陣好香嘅男人味
即刻周圍望周圍聞周圍搵下係邊個
好想搵佢出嚟問下佢用邊隻香水 然後買俾男朋友
一隻好嘅香水真係可以催情
利申絲
edt 定edp
我edp
濃味d 但尾又有少少琥珀味 唔會太man
Edp啦,仲有另一隻檀香味都好聞Oud Palao
依到好似好少人講versace edu fraiche..
夏天嘖其實幾好
atelier cologne 有冇bro用緊? 邊味好😍
味道都唔錯 比較清香 但係好似都唔太持久咁
我試幾隻都係3個鐘貨仔
如果千幾蚊黎講就好輸蝕
bro有邊隻介紹
oud saphir
oolong infini
放Tom Ford,朋友外國買發覺吾岩自己,望有緣人收留

Tom Ford Private Blend Collection.

6x 12ml bottles.

Jasmin Rouge
Neroli Portofino
Tuscan Leather
Tobacco Vanille
Noir de Noir
Oud Wood.

Brand new

可以分開買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞