真男人一定噴香水+香水點評 (3)

1001 回覆
21 Like 38 Dislike
大地好吸引
我都超鍾意FREE TIME!

搵緊差唔多味又last得耐既代替品
賣bleu de Chanel edp 100ml 85%new
$550
有興趣留tg
Le labo noir 29
Check 左好貴

冇人用過呢隻,好冇用想知
好多女性朋友推介過,覺得男仔用l'ombre dans le au有高冷憂鬱小生感,氣質度提升咁話。
但個人對玫瑰無乜好感,玫瑰香目前只對Serge Lutens的La Fille de Berlin有好感

利申巴打,有diptyque既olene同fleur de peau
忠犬形乾淨男生個人大推fleur de peau,睇名就知呢枝行費洛蒙路線
但夏天用有d偏厚,不過香港夏天真係好唔岩好香水
有無人知邊度有得買Dsquare Rocky Mountain
Jo malone
我覺得好脂粉味早排拎左sample
我絲都頂唔順
如果係想lemonade味,可以試下dior homme cologne EDT
我以家都用緊
https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Dior-Homme-Cologne-2013-17256.html
咁清新好難last得耐
拎出街補噴啦
Tom ford香水邊到買平 有朋友去歐遊一個月 諗住叫佢買支 fabulous
有呀
不過都好快散
Push
之前冬天ching 推介佐隻tf oud wood 好jeng 但夏天唔岩用 有冇邊支岩番香港夏天#ghost#好少formal wear 20頭
MMM Beach Walk & Sailing Day
完全唔明點解ck one會周街係
是但一隻都好過佢
armani香水有無推薦
Selfridges
巴打介唔介意講多少少?
Sorry冇睇到wiki 只係上咗佢官網睇咗陣
姐係係英國搵到 想問下會唔會免稅店更加平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞