真男人一定噴香水+香水點評 (3)

1001 回覆
21 Like 38 Dislike
衝完涼噴都會好好多
平時行商場(太古城 希慎)成日都會聞到陣好清新既香味。有無巴打知有無類似既香水
真係唔知點形容好
amazon最平
睇下有冇空氣清新劑啱
啱啱喺sasa買咗artisan
但上網搵到hktv平一半
上網買肯定平啲
因為係水貨
巴打用開咩
strawberrynet
朝早落單可快到即日送貨
新手用左兩個幾月ck be就想轉隻long lasting啲,成日嫌佢散得太快
想問dior sauvage好啲定chanel bleu 好啲
又或者有冇啲咩推薦
budget 600幾
dior EDP 定 EDT好啲
本身喺東京已經買左東京味 今日去買埋Paris味 vanille
最初聞試紙覺得好powdery不過試上身又幾溫柔唔俗就買左 mousse de chene都好正但得番100ML 儲開50ML所以就冇買到反而我本來以為rose 26會好岩我 但噴上身勁大陣草腥味
今次終於聞到所有exclusive唔洗再買了(其實NY味都幾正)
喺Sasa買咗支blu
有冇巴打知以後邊度買平啲
兩隻都係幾百搭
簡單d分 ,
著斯文d既 bdc , casual d 既 sauvage
草莓網睇睇
唔該晒 但係想問係咪水貨/倉底貨嚟
未試過上網買唔識野
水貨就一定啦
如果唔係唔會平差唔多成半
但係咪倉底貨就唔知
暫時買過由包裝到質量都好正常

想再平啲
佢都會賣全新 tester (即品牌俾店用來做 tester 的非賣品)
原則上同正貨無分別
有啲瓶身會寫明 tester
亦好大機會係無包裝

是否tester 佢會講明,放在唔同 cat 唔會買錯
感激不盡!
有冇巴打知點樣先可以知道隻保濕咩味?
好鍾意隻味但又唔識搵呢隻味出嚟
中意啲甜啲有咩推介
Fahrenheit條scent trail
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞