真男人一定噴香水+香水點評 (3)

1001 回覆
21 Like 38 Dislike
channel 白時尚 同獵女藍
但我想用支獵女藍同人換支大地返黎

新版點睇?

舊版甜好多
有冇巴打試過Jeremy fragrance自己出個隻 office? 我見佢依家官網做緊買一送一,為返都係幾百蚊100ml EDP,有冇巴打有興趣
我見佢原價好貴,好似成159.99eur
interested
Me too la, 有冇其他巴打interested
Diptyque Tam Dao 定 Le labo 33好
利申有Chanel bleu ,margiela soul of forest ,cdg wonderwood ,Diptyque Tempo
點睇Jo Malone
個人麻麻地tam dao 太淡太dry 浸味 但如果你唔中意咁香 純檀香就tam dao 想要少少花香(rose)就33
利申 有哂2支小樣
Edp tam dao keep得耐唔耐陣味 sorry係le labo31

用緊呢隻 幾甜 同埋都易散
有,買左支「完美男人」俾我男朋友, sexy 到暈
「完美男人 cool」 就young d

不過Guerlain 男香少, 可惜
巴打點睇 Forment ,最近廣告成日彈出嚟
話引到囡囡毒撚想試試
新手試應該買 Dylan Blue EDT好定Acqua di gio 好?
睇完好似呢兩隻味最啱我
我兩隻都用過
真心覺得why not both 日用adg 夜用db
Btw 巴打邊度買db平?
有分日夜用架?
其實冬天夏天用有無大分別?如果冬天用又唔太濃既有無好推介?
您呢兩隻四季都啱
學上面巴打話齋,why not both?
噴死一隻會好厭
因為我個人覺得呢兩隻風格都幾唔同
同埋Db 夏天用好似有啲怪咁
等我再去聞下先
同埋有無巴打係perfume station 買過?我見佢hktvmall都有,但係佢自己官網再平好多,會唔會假?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞