真男人一定噴香水+香水點評 (3)

1001 回覆
21 Like 38 Dislike
最新嗰隻lemon trees幾正
利申 全部都有齊
想試by the fireplace/Jazz Club/Lemon Tree
三枝都有frd用
jazz club fk boy d
Fireplace 甜甜地幾親切
個人覺得Lemon tree最正
under the lemon tree正
我都有

呢支我覺得幾好味,但身邊啲人話唔好味

同埋好Q貴50ml 1800蚊
Tom Ford好多留香度低,好快散味
tom ford private blend係咁貴
你睇下係咪真係超鐘意 或者搵近似味
始終50ml好快用完
Music festival
勁, 想買綠茶味, 不過停產
我有 fire place, Sunday morning, sailing day, jazz club, 每支都喜歡, 好想儲齊佢地
Tobacco Vanille太甜 鍾意Tobacco Oud多D
快啲入手 G持G持
買左ck one 好似唔夠檸檬味
有冇邊隻個檸檬味出d fresh d
做咩揀ck one
可以試下Ferragamo free time
廿零頭 想fresh啲既感覺 有無推介
正呀呢枝 個薄荷香得來又不是古龍果種薄荷香
搞到我好想去試下
weekend狗衝去睇睇先
有冇一隻似凍檸茶味?
3M under the lemon tree
lanvin eclat d'arpege pour homme同埋
D&G light blue 都多男仔揀
唔貴又清爽

可以試呢枝影中之水 特別啲 聞落清清地個人都幾鐘意
檸檬定係甘橘

Atelier cologne得唔得

如果檸檬就愛馬仕啦,好多都係🍋味
你巴定絲
呢個牌子好似偏女香多少少喎
呢枝中性啦 super!!
香水好個人 而且呢個牌子都有幾隻係男香 最緊要啱自己姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞