真男人一定噴香水+香水點評 (3)

1001 回覆
21 Like 38 Dislike
反而我覺得noir 29喺我身上係十步散
不過我都無乜試過邊枝notes入面有茶嘅香水係long last

我本身個人最愛嘅niche brand係kilian
買過一枝之後返唔到轉頭係咁買
夏天都唔知用咩香水,行兩條街就出油出汗
我就係驚噴頸有依個問題
Aesop.. ? :3
前幾日買咗枝dior sauvage edp成千蚊,今日開嚟用但我完全聞唔到陣味但我前幾日用枝edt試用裝都聞到,究竟係真係枝香水冇味定我嗅覺疲倦
Edp 都冇味??
我係喺dior官方嘅舖買,同埋都上網睇過啲real or fake video,枝香水應該係真。

但唔知會唔會放咗好耐搞到變質,定係新開嘅香水一定係咁撚大酒精味?以前嗰啲唔係咁
Diptyque點睇?
有冇Ching 試過le labo 香港exclusive 嗰隻bigarade 21
我自己好鍾意但係女朋友話味道太feminine
我覺得幾unisex , 男噴都ok, 當然前提係你個外在唔係太man 果種
mmm 邊支好?
有隻香水 唔小心放左係窗邊一日
唔知係咪曬到變無味
定嗅覺疲勞
如果係 係咪聞咖啡豆
On9完全唔關mmm事
有隻啱買嘅試噴過幾下嘅 dior sauvage edt100ml
有冇師兄啱?
有冇知香港邊到買到John Varvatos Artisan Pure
好多youtuber都話無味
Jazz Club
Sasa 見過
有冇邊隻係男女都啱用既百搭型
我鐘意 Sailing day
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞