真男人一定噴香水+香水點評 (3)

1001 回覆
21 Like 38 Dislike
唔推ck香水 因為ck香水留香時間短 味又唔係話好出特別係ck be 差唔多要放個鼻埋去先聞到
有無清想要3M香水? 喺機場買多枝有discount 想要既tg我 $700 呢2個鐘內覆

https://t.me/druss08
上網買左支diptyque 無花果 edt
last 得唔耐 頭1個鍾都仲聞到

其實係咪要keep 住補噴
想入支very cool spray 應該去邊買好 同埋個支野應該點噴
當止汗劑噴
不過6百幾買枝止汗劑真係唔捨得
係咪好快玩完
大家平時會係邊度香水
係味全香港都無曬creed啦?
Chanel Allure Homme Edition Blanche
其實我想問下有無啲中性少少啲 淡淡地
tom ford oud wood 有無巴打有用

好想買番
咩味?
Hermes eau d'orange verte點睇?
Yes
用緊
重木味
BTW 仲有冇賭
唔太識講
但當中岩冬天應該係 WHITE SUEDE > FABULOUS , OUD WOOD 我一般
係濃,冬天用先岩夏天味太搶。
想問問大家如果想一次過試唔同大路牌子香水 除左利時果間 仲有邊間推介?
尖沙咀,銅鑼灣DFS
Jo Malone Tuberose Angelica + wild bluebell
男仔夜晚用點睇?
平時返工就blackberry & bay / wood sage & sea salt + wild bluebell
Wood sage依家用緊 嫌佢last得唔夠耐
Tuberose之前用又覺得比人話太濃
今日返工bluebell+ blackberry & bay
昨日就wood sage + bluebell
一日補3次

但又唔敢噴tuberose 岩岩噴左2野成間房都係味 諗緊用咩沖淡d
咁溝法荷包會大出血
Bluebell隻味好似西瓜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞