不規則分享 | 化妝品 + 護膚 27

1001 回覆
43 Like 4 Dislike
試左elixir,覺得有啲笠笠地,但金管我又ok唔笠
濕上係咪用toner噴濕個樸?
睇Catie吹到好高遮瑕咁, d youtuber個個皮膚咁靚其實基本上用乜都靚,
好彩有絲打真人Review, 不過都會買黎試下, 不過coverage就唔期望了
金管我反而無試過 下次試吓先 對呢個牌子啲野好有好感
想試埋佢d skincare
我有
但無胃痛.開頭有d爆痘 細個d
但到依加毛孔有細有好到
係,我仲買埋佢個化妝棉跟佢個上面方法
我覺得個化妝棉係想人將佢d skincare用得快d
今日終於去左拎mac個粉底sample
估唔到係一細支 仲以為係細細包
都幾有心 你地覺得好唔好用啊
想問絲打們有冇d好用既卸妝產品推介?
用緊shu綠茶卸妝油 但係想轉下用其他
Thanks!!!!!

利申 混合性肌膚
皮膚薄同敏感咁樣刷塊面真係唔使要
Fancl~
用緊nude story
我混油,用evelom覺得好好用
髮質再難搞都唔應該夾完5分鐘就變返原形?如果係咁個夾應該扔咗佢啦
係唔係peach 嗰隻?
真係喺屋企影相影幾耐都keep得幾好
但一出街一比風吹就出事 唔會亂翹起 但無咗個curve

真係好好用架
絲打買咗邊兩隻色
好詳細 唔該絲打
如果用咗concealer之後好似有塊dry patch咁
係咪太乾
用緊shiseido spot cover

想問下各位有用呢枝嘅絲打
如果乾肌妝前保濕夠唔夠?再上粉底會唔會好乾?
Thanks thanks
我都係見有絲打推spot cover之後買咗
同你有同感
見其他絲好鍾意
仲以為得我係咁
係唔係中間可以插支彩色嘢嘅同款jelly?
睇你咩肌,我自己用覺得ok夠薄,但想針對打底唔乾應該揀黃油?嗰時個ba係咁講
其實carousell可以搵人代買
比$5郵費 佢就用sf acc寄到你屋企
係咪會抵啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞