Canon用戶討論區(11)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
睇完啲reviews好想放咗支35.4 art入手rf 35.8
Art系都唔好咩?
支sigma重一倍,連埋adaptor個size差好遠, 對焦唔太快
35.8又sharp又輕又有is macro
但RF 35有微距唔係應該仲慢咩,我睇片佢都算慢慢地咁
我之前換了枝sigma好暗,要+1先用到,好奇怪
輕真係好緊要 輕細啲 使用率高好色
高好多*
我6D2 同 RP 之間揀左RP

鏡用住EF鏡先 等出多d RF鏡
電Canon送左粒原廠比我 姐係total 2粒
買機送多粒副廠 自己又買多粒 total 4舊電 都叫做夠影
去旅行我會建議你買多兩粒,我部m5 一正二副都係緊緊夠,rp 食電啲真係要諗諗點慳電
有冇人用sigma 2470art
去舖就咁試玩左5d4夾佢
幾爽
6d2用落去掂唔掂?
唔該曬
我而家2正2副 唔係唔夠掛
假設夠,都要夠叉機叉 我粒副係kingmax, 電量少勁多
起碼兩個叉機
而家 RF 35.8 係咪無左 $3280 優惠?
上網搵唔到
4月30號最後一日

百記出機仲有3280優惠
我4月30號買機 好後悔無加3280要埋
你百記出機?問下佢帶單去仲有無得出比你
豐澤 轉頭落去問下先
無理由唔係買Kingma 2電2充,電足,又用usb充,永遠都有電
瘋宅咁肯定無喇
yes, 呢個係基本配置,冇佢唔洗去旅行
我買左真係好爽
我淘左個叉3粒既,仲可以用Type-C叉,幾正
巴打有興趣 分享下關鍵字或比LINK得嗎 感謝
【劲码LP-E6充电器for佳能EOS R 60D 7D 6D 70D 80D 5D2 5D3单反相机5D4 5DRS 6D2 7D2佳能相机充电器 快充座充】https://m.tb.cn/h.eclSiWo?sm=e898f7 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復|制这段描述¥zhMXY1VaOsE¥后到👉淘♂寳♀👈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞