[耳機撚] 討論下各大耳機店 (78)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
咁你的確係呀嘛 唔信嘅去睇醫生囉 講咁撚多做乜柒?自己弱智+聾仲要大大聲同人講
好地地一隊band,俾佢分到獅子山大帽山馬鞍山幾個山頭咁撚開,越聽越sad
屌你老味sony多味精都講得出 人死咗都吹得返生
我就係覺得齒音好尖
低頻我覺得ok,可能因為我用開425
唔個鋼版仙女會唔會無咁尖
Both shit
你係咪讀寫障礙?
我係講緊SR15/SE100 + Ex800st呢個case
點解你會聯想到「用AK = 聽覺退化」?
屌不如呢個post執柒咗佢啦....全部人都癲癲地完全唔覺有討論內容
香港試嘢真心算易,外國的話好多時都係要買返嚟試
人哋呢啲叫碎聲技術 sony十世都追唔到
外國唔好講試,有時你想買既野都未必買到
做得cm 我都預15000果頭
不如加多少少上just ear
本來CD ROM,見到AK撚同SONY撚大戰,留個名先。
利申:SPK SS用家,聽開古典 OST ,Sor for SONY fan boys眼中嘅耳殘人士
代我老母問
apple聽歌係咪冇得下載落來聽?
講真我喺屋企都係喇叭播youtube
方便
音質都唔係話好差
player都費事
講力水大法至少帳面上已經輸咗
ie800冇試過
但推air air2都唔太理想。
而ak702我覺得淡咗啲。
我係鍾情大法的味精
而sr15我覺得綜合來睇同300不過五五開
點解我要比貴啲(至少我聽唔好好大分別)
我覺得幾精彩
長了見識
暫時都算和氣
起碼未見到老母
係囉
有時咪放鬆下鳩下
就算整埋ciem/大耳牛帶半日都攰啦
台機推應該會反而衰聲
下載意思係唔洗下下都Stream?
可以呀.
但都係要開個apple music 來聽囉.
認同呀.
下下塞住隻耳係幾攰的.
cowon用家食花生
忙忙地未爬晒文,不過開定新post先

[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(79)
https://lih.kg/1071089
咁既話對我黎講係咪試monitor係首選?
但想問下佢既味精重唔重 因為sony都
Sony出名重味精喎,你話呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞