[耳機撚] 討論下各大耳機店 (78)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
使多幾百甚至千幾蚊買條線令佢「舒服啲」但本質不變
又幾撚抵喎
你講啲咁撚似灣仔某鋪啲sell嘢手法嘅
俾佢哋洗咗腦?
依家大方向都係就走圈鐵
本來諗住星期六去訂VE6/8
好驚試完新野之後又鍾意 要等到5月先訂得
好在未買zx300
而家要諗諗
都係表達下自己意見,唔使上綱上線起曬鋼咁樣
梗係試新野啦
Ve6都四年前嘅嘢黎
Hard sell都係表達自己意見,係言論自由嚟
但我屌柒你亂答人講啲嘢不切實際都係自由嚟
希望新野唔岩聽啦
唔想再等啦
不過zx300穩陣D,除非出新機既姐
中国機初出既時侯QC定軟件都未必太穩定
就算一條線都唔係隻隻耳機夾啦,唔通到時換機要就條線換咩
咁又係
我睇ig好似台灣fantech已經收到m11 實物
應該好快有開箱文
想問下邊度咁抵?
今日去百記問過
銅鑼灣
$17980
Sneak peak...
We're launching 3 new VE ciem models in May'19!
Don't miss your chance to be one of the first who can listen to the brand new models in...

Hong Kong (PAF)
Singapore (CanJam)
Shanghai (SIAV)

See you in the next 4 weeks in one of those events - ask your local dealer.
9估
係大魔王唔同既調音拆做三個款

漢聲條新既金銀銅線好似幾靚
4月先出
未試過大魔王
但佢唔係有4隻聲咩
我原先都係諗住等埋呢部
不過zx300有口碑
所以都係唔等
今日直接買左zx300
zx300 令好多人卻步的原因係唔行Android.
其實ZX300 對新入坑的人來講真的好夠用.
直戴定反戴好
有咩耳膠好介紹
我其實唔行android同無stream歌都ok
問題係佢逼你行4.4
唔計平衡都好,同3.5 個出力爭太遠
睇定d先,唔急換機住
係呀,我估拆估三姐
咁我覺得有得行4.4 (Balanced) 又追求音質, 都應該玩4.4.
咁應該既都
唔該巴打,不過今日去左試忍唔住入左1650
之前聽個店員講
如果佢將D聲拆開晒黎賣 應該會好好賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞