[耳機撚] 討論下各大耳機店 (78)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
咁講都有理。
不過我覺得我果隻暫時來講好聽過試果時
唔知係咪心理
以我所知 有show就應該會有特價 到時多人訂 你自己諗下會快啲定慢啲
講真
我試唔同舖的Demo都有啲分別
所以話買cm真係要試到你清楚佢聲底
先好去馬
cm同un我覺得唔完全係聲的問題
主要係隔音(當然都多少影響音色)
聲底唔會變
重有信仰問題
所以第一件事係啱聲
當然如果話冚標係cm就另計
ve8
我自己就冇伏。
但伏呢啲嘢有時講彩數
I see
因為之前睇呢度有巴打講,打耳印前最好去專科清左耳屎後等一個禮拜先。不過好似無咩點見人講熊仔店出問題。
Anyways,唔該巴打
建議先換耳機,呢個價位我推薦acoustune 1670/1650
訂單多既話 整一定會耐D
但如果即場有得整埋模 寄既時間應該會快D掛?
咁即係無分別 訂單多雖然寄模快左 但係亦因為訂單多而要等得耐啲 分分鐘仲耐過平時
是撚但啦 唔等都等左
搏佢個SHOW有offer 當安慰下自己
樂器可以試64 a12t, a18, n8
ve樂器我覺得ve6好過ve8, 可以試埋
jomo 可以試flamenco
thanks 巴打
下星期去個音響展試下聲先 本身冇dap用iphone係咪最好買條靚少少既lightening to 3.5/MMCX去試?

另外依個價位做唔做到cm?
我一邊隻耳仔做過手術帶有d耳機好易鬆
唔知係咪依個原因有d覺得2邊音量唔平衡

唔好意思新手可能問左D好白痴既問題
好小小既話 orb有條 成千蚊
除非你唔諗住換Dap 如果唔係 果條線我覺得可以慳返

cm最平好似3K左右已經有一隻(好似係)
lear
dxa好似有做一個牌子叫senhear
最好平似係1500

只係我未見過耳機po有人講
senhear可能過淘淘區會多d ching幫你
想問下點解我用eac整好哂啲tag同cover art但rip完淨係得返個歌名
我仲有6個星期等
今日收到電話ve6已經拎得
但係我2月頭先買
冇呀,我見上面有位巴打問平嘅CM可以去到咩價錢先醒起
咩格式先
A12 18人聲差少少...
N8我覺得人聲好過樂器~樂器反而唔係好凸出~
VE6我冇試過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞