[耳機撚] 討論下各大耳機店 (78)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
換線有咩介紹 原裝好雞

求其一條線者都提升好大 呢個耳機好睇線個質素 有錢可以上rosenkranz rainbow

直戴定反戴好
有咩耳膠好介紹

直同反都有少少𠝹耳,睇你自己鐘意,我直戴就隔音好少少,耳膠我覺得jvc都幾夾
係隔離post見到聽日會發佈新ipod touch
Sneak peak...
We're launching 3 new VE ciem models in May'19!
Don't miss your chance to be one of the first who can listen to the brand new models in...

Hong Kong (PAF)
Singapore (CanJam)
Shanghai (SIAV)

See you in the next 4 weeks in one of those events - ask your local dealer.

見到靜電單元。,
係隔離post見到聽日會發佈新ipod touch

Lightning Balanced 頭!?
We're launching 3 new VE ciem models in May'19!
Don't miss your chance to be one of the first who can listen to the brand new models in...

See you in the next 4 weeks in one of those events - ask your local dealer.

見到靜電單元。,

成個電子版個個係靜電單元?
對上一隻耳機已經係tf10,有無咩推介
Westone um 30 如何?

30好嘢嚟 如果你唔嫌佢3頻都無咩特別出色 係勝在襟聽

都係再去試清楚先話時話3k呢個價位有無咩推介?
咁又係
我睇ig好似台灣fantech已經收到m11 實物
應該好快有開箱文

我原先都係諗住等埋呢部
不過zx300有口碑
所以都係唔等
今日直接買左zx300

zx300 令好多人卻步的原因係唔行Android.
其實ZX300 對新入坑的人來講真的好夠用.

我覺得對就算唔係新入坑嘅人都好夠用
我原先都係諗住等埋呢部
不過zx300有口碑
所以都係唔等
今日直接買左zx300

我其實唔行android同無stream歌都ok
問題係佢逼你行4.4
唔計平衡都好,同3.5 個出力爭太遠
睇定d先,唔急換機住

我反而好鍾意zx300個os
又順又快又慳電 又夠簡潔

唔計難推,我會揀k3k3 ie800

ie800 3k????
我原先都係諗住等埋呢部
不過zx300有口碑
所以都係唔等
今日直接買左zx300

我覺得對就算唔係新入坑嘅人都好夠用

你要求高!

3980$周圍都係做緊依個價, k3003 就3000$百老匯, 兩隻都係好野, 好過依家同價位shure, campfire xxxx, fender果d ....

問題係佢逼你行4.4
睇定d先,唔急換機住

我都去過鋪頭試過係好爽
最緊要d制響哂側面
但如果叫我完全唔考慮fiio m11
最大敗筆都係佢太大舊
mon都成5吋

比多小小可以試下sd2
利申打手
本身用緊im03,最近買左部zx300想問下如果想用4.4既話換邊條線好?
定係用住3.5頂多半年先,留返d錢遲d換耳機會好d

3980$周圍都係做緊依個價, k3003 就3000$百老匯, 兩隻都係好野, 好過依家同價位shure, campfire xxxx, fender果d ....

3980=>3k??????????????????

見到靜電單元。,

本身用緊im03,最近買左部zx300想問下如果想用4.4既話換邊條線好?

一定要用4.4
同埋4.4. 同 3.5要分開煲的.
有心用4.4 就快D 插4.4 果邊喇.

唔Sure 第日換唔換耳機咪買條平D 的線囉
見到靜電單元。,

係d咩勁揪技術黎
pw limited 條線 今個星期有得訂,想問下條線性價比高唔高?

係d咩勁揪技術黎

都唔係啲咩特別技術黎
好多間都已經有用

一定要用4.4
同埋4.4. 同 3.5要分開煲的.
有心用4.4 就快D 插4.4 果邊喇.

唔Sure 第日換唔換耳機咪買條平D 的線囉

咁有無d咩好推介
im頭既線仲要係4.4真係好難搵
同埋已經決定左過多4,5個月左右就換耳機

問題係佢逼你行4.4
睇定d先,唔急換機住

zx300仲可以用埋電腦程式執歌單
其實就算聽3.5都無問題夠哂用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞