依對情侶好撚嘔心

1001 回覆
607 Like 91 Dislike

30都黎緊啵好似

係囉 如果好似佢地咁講 96年就一齊都有番咁上下啦 如果現家先26歲 咁咪幾歲一齊

肯定唔止
廿尾係真

佢男友而家都搵到錢啦 做消防既
有fd入學堂 見到佢幫手train 唔知係咪隊長

唔係警察咩
其實人地兩個人既事關你咩事?做乜要拎人上黎公審

你係佢d朋友定主角

即刻諗到佢個tb fd

係囉 如果好似佢地咁講 96年就一齊都有番咁上下啦 如果現家先26歲 咁咪幾歲一齊

肯定唔止
廿尾係真

唔係警察咩

之前係
好耐以前都覺得幾浪漫幾sweet 慢慢就覺得好假好煩unfollow左

你似係我老死個tone

但你唔似我老死個tone
佢個妹同佢完全唔似樣 我都好想知點解佢提都唔提
佢個妹同佢完全唔似樣 我都好想知點解佢提都唔提

因為佢知道個妹 純d true d
邊撚個啊
無人識佢啊
Madcouple條仔究竟係有錢仔定軟飯王
住條女食條女連架車都係條女
之前開live有人問佢番咩工
話番金融 之後比人問係咪倫敦金
死都唔答

下 車係條女架原來
我以為佢有錢仔

連佢地個所謂studio都係條女屋企人比錢喺天台僭出黎比佢地架喎

條仔應該本身都有d 家底
但jade 係好撚有錢
屋企人貼埋大床比佢地

Jade好撚有錢 以前讀直資名校
想問你地係點發現呢對情侶???仲要都知道唔少佢地資料

我第一次見到呢d嘢覺得自己世界又被開發咗

其實你地唔擺上黎討論咪少啲人知
而家睇完覺得好頂唔順好撚嘔心

肯定唔止
廿尾係真

唔係警察咩

唔怪得張張相都有佢份,好似好得閒

以前上得網多睇靚女就識 我諗同dewi同期
相信係好多90後既中小學回憶嚟
以前細個覺得佢幾靚,慢慢成個ig變撚左廣告雜誌咁 老老豆豆成日喺街chok晒post影相唔尷尬咩
好波 爆多啲
佢老公之前做pc架 考左好撚多次終於比佢考到消防隊長

以前細個覺得佢幾靚,慢慢成個ig變撚左廣告雜誌咁 老老豆豆成日喺街chok晒post影相唔尷尬咩

真係無留意過 見上面有人講話成日元朗見到個女仔
我都係住個頭但唔止我, 連身邊嘅人都無留意開
竟然仲係中小學回憶 簡直覺得自己係另一個世界
有朋友當佢地神咁拜
條仔咁老既個樣

想知佢地咩人
咁多人follow既
唔撚識佢地
之前佢話選港姐
不過你地追捧個乜柒文青女神
咪又係一樣只post自己靚果個妹
佢有個家姐比較普通從來都唔Post
營造成家DNA好好咁
乜ig女神呢d真係假到死
Frame晒自己個生活上ig

真係無留意過 見上面有人講話成日元朗見到個女仔
我都係住個頭但唔止我, 連身邊嘅人都無留意開
竟然仲係中小學回憶 簡直覺得自己係另一個世界

我都未見過佢 不過好閒者,佢又唔係咩公眾人物,又唔係咩政要,唔識無損失
我諗類似而家啲youtuber掛,無睇就唔知架啦,之前嗰個咩backup佬,我都係發生左嗰件事先識
LM

肯定唔止
廿尾係真

唔係警察咩

照計做到隊長應該會瘋狂post相哂命架喎
宜家你當連登係你fb咩?乜鳩都post上黎

事實上好多人想食花生
你呢d冇興趣嘅人可以出番去
佢以前成日自貼
同埋我諗90後有用開xanga都應該睇過佢

唔係警察咩

照計做到隊長應該會瘋狂post相哂命架喎

男人未必會介意呢d野

定係你指老公做到隊長,個女既會奎post
以前呢個mmm同埋另一個mm
啲人會拎佢地黎比較
佢就巴閉喇,又唔洗拍片都有咁多pr搵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞